• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шануємо подвиг кожного та допомагаємо ЗСУ

eye

246

25.09.2023 10:13

Новини громад

img

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, гуманітарний хаб "Єднання" Покровської МВА спільно з КЗ Червоноградської міської ради "Будинок воїна" провели захід для внутрішньо переміщених осіб Покровського району, Бахмутської і Вугледарської громад. 

Присутні відвідали показ документального фільму про одного із «кіборгів» - Дмитра Ґудзика, уродженця Червоноградського району, який загинув під час виконання бойового завдання.  Він був водієм-механіком, і його задачею було доставити людей і припаси в Донецький аеропорт. Щодня,  під шаленими обстрілами у слабоброньованій машині по кілька разів він долав шлях до аеропорту, бо саме там на нього чекали побратими. Історія Дмитра Ґудзика до сліз зворушила всіх присутніх.

Волонтер Тетяна провела для дітей і дорослих майстер-клас з виготовлення окопних свічок. Потім всі із задоволенням перейшли до навчання з плетіння маскувальних сіток і долучилися до процесу.

Принесені дітками й дорослими подарунки для військових: малюнки, листи, поробки, теплі шкарпетки, варення, а також виготовлені окопні свічки, будуть передані волонтерами "Будинку воїна" військовим на передову в Донецьку область.

Щиро дякуємо директору КЗ ЧМР "Будинок воїна"  Палюзі Михайлу Михайловичу за підтримку військових і цивільних у важкий час війни. 
Разом до Перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію