• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська організація Товариства червоного хреста в Покровську провела OD-форум

eye

532

22.09.2023 14:59

Новини громад

img

Сьогодні, 22 вересня, Покровська організація Товариство червоного хреста в Україні провела OD-форум, спрямований на розвиток напряму, який передбачає залучення допомоги в натуральній або фінансовій формі. 

OD-форум – це виступи спікерів і волонтерів, дискусії, коментарі, командна робота, неформальне спілкування — все, що дозволяє учасникам отримати та поглибити знання з розвитку, розбудови і спроможності організацій.

«Сьогодні я, разом із членами правління та волонтерами, а також з представниками ревізійної комісії, розповіла про досягнення нашої організації протягом цих тринадцяти років. За цей час ми надали підтримку понад 6 000 особам на суму більше ніж 45 мільйонів гривень. Важливо відзначити, що це число включає тих, кому надавалася допомога неодноразово. Деякі отримували допомогу від нашої організації двічі, тричі, а навіть і чотири рази, оскільки вони дійсно потребували нашої підтримки. Зазвичай ця допомога надавалася в основному внутрішньо переміщеним особам, особам з інвалідністю та малозабезпеченим мешканцям міста», - зазначила голова Покровської міськрайонної організації товариства червоного хреста України Людмила Полтавченко.

Учасник OD-форуму – член Комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики ТЧХУ Андрій Заварзін підкреслив, що в Донецькій області Покровська організація має гарні показники.

«З початку ескалації збройного конфлікту організація виконує свою діяльність, допомагає місцевому населенню та ближнім громадам, а також надає натуральну допомогу. Частково формують свої набори та проводять заходи для мобілізації ресурсів для того, щоб надати допомогу найбільш нужденним верствам населення», – розповів Андрій.

Крім цього, одразу після закінчення OD-форуму з розвитку міських організацій, було вирішено провести засідання правління. На цьому засіданні були розглянуті питання щодо прийняття нового положення Покровської організації Товариства червоного хреста.

Як розповіла голова організації Людмила Полтавченко, під час засідання було затверджено нову назву - Покровська міська районна організація Донецької області Товариство Червоного хреста України. Також були доповнені пункти щодо розширення переліку допомоги, яку надаватимуть фахівці товариства. 

У неформальній частині форуму присутні обговорили напрямки діяльності організації та окреслили плани на майбутнє.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію