• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Вибори» на тимчасово окупованих територіях – паплюження демократії

eye

276

21.09.2023 16:19

Новини громад

img

Заляканий електорат, заздалегідь обрані кандидати та результат, який задовольнить очікування лише замовника – «вибори» на тимчасово окупованих територіях є яскравим прикладом паплюження демократії. Таким чином ворог не полишає спроб запевнити світове товариство в легітимності своєї присутності на територіях України.

На противагу задумам агресора, країни, які є членами найбільших політико-економічних та військово-політичних союзів, посилаючись на норми міжнародного законодавства, сприяють збереженню нашої державності. Тому псевдовибори, примусова русифікація, фізичний примус стосовно місцевого населення та інші злочини російського режиму фіксуються, отримуючи гідну кримінально-правову оцінку.

Так, окрім невизнання результатів симуляції виборчого процесу, на організаторів та учасників, які добровільно долучилися до протизаконних діянь, чекають санкції, відкриті кримінальні провадження та ордери на арешт.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію