• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Навчатись ніколи не пізно: покровчани «золотого віку»  освоюють англійську мову

eye

310

20.09.2023 13:39

Новини громад

img

Мешканці Покровської громади не сидять на місці, а завжди розвиваються та навчаються. І навіть поважний вік цьому не перешкода. Пенсіонери займаються спортом, танцями, рукоділлям, а нещодавно розпочали вивчати англійську мову.

Навчальні курси проводить місцева педагогиня з багаторічним стажем роботи у міській раді ветеранів.

Заняття стартували на початку вересня і вже зібрали групу з 10 учнів віком 50+. Основна мета таких курсів – надати знання з англійської мови на початковому рівні слухачам, а також підвищити соціальну комфортність літніх людей в сучасному житті.

Сьогодні в групі відбулося вже третє заняття, під час якого англійці-початківці вивчали алфавіт та цифри.

«Наші учні закінчили школу майже 50 років тому. Дехто з них вивчав англійську, а для когось ця мова зовсім незнайома. Тож ми почали з початку, з основ. Під час занять завжди панує дружня та тепла атмосфера. Перш за все, це – спілкування, а вже потім – корисні знання», - поділилась викладачка Валентина Дух. 

За словами голови ради ветеранів Олександра Іващенка, заняття проводяться на безоплатній основі. Викладач працює на волонтерських засадах, за власним бажанням. 

«Вивчення англійської мови - це неймовірна можливість пізнавати нове та залишатися активними. Наші бабусі та дідусі демонструють, що навчатися завжди цікаво і корисно у будь-якому віці», - розповів Олександр Іващенко, який теж долучився до навчання.

Доєднатись до групи з вивчення англійської мови може кожен бажаючий представник та представниця старшого покоління Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

37

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

35

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

21

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію