• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Потужна техніка для організації освітнього процесу

eye

523

19.09.2023 15:48

Новини громад

img

У межах співпраці благодійної організації «Фонд оборони й розвитку України» та Elizabethtown College, загальноосвітня школа І-ІІІ ступені №9 Покровської міської ради отримала 7 комплектів персональних комп?ютерів з ліцензованим програмним забезпеченням, до складу кожного комплекту входить: монітор, процесор, клавіатура, комп?ютерна миша та колонки.

«Навіть в умовах війни навчальні заклади громади находять можливість взяти участь в грантових програмах задля оновлення матеріально-технічної бази. Освітяни тісно співпрацюють з представниками всеукраїнських та європейських гуманітарних місій. Дякуємо усім нашим партнерам за допомогу та небайдужість в організації освітнього процесу»,- начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Адміністрація школи щиро вдячна організаціям за таку потужну та сучасну техніку. 

«Цифрові девайси допоможуть адміністрації закладу в організації дистанційного навчання. Ця нова техніка забезпечить можливість надавати сучасні освітні послуги на різних платформах та буде вагомою допомогою в отриманні української освіти для дітей, які знаходяться на непідконтрольних територіях. Ми впевнені, що завдяки цим сучасним пристроям навчальний процес буде більш ефективним!» - зазначила директорка школи Валентина Рудик.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

37

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

34

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

21

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію