• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «До кінця жовтня ми плануємо завершити всі роботи з відсипання та планування вулиць в населених пунктах Покровської громади»

eye

278

18.09.2023 18:15

Новини громад

img

У старостинських округах Покровської громади активно проводиться відсипання ґрунтових доріг за допомогою доменного шлаку та асфальтної крихти. Ця ініціатива спрямована на відновлення дорожнього покриття на вулицях, які перебували в аварійному стані, а також на аварійних відрізках доріг. 

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель вкотре наголосив, що керівництво Покровської МВА дуже добре розуміє, що Покровська громада – це не тільки місто, а і велика кількість приєднаних населених пунктів.

«Ми продовжуємо виконувати роботи з планування та відсипання доріг у населених пунктах. Перший етап охоплював визначення аварійних ділянок автошляхів. Більшість з них ми відсипаємо доменним шлаком, деякі - зрізаною асфальтовою крихтою. Після таких заходів отримаємо більш-менш проїзні дороги у тих населених пунктах, в яких вже давно не виконувались дорожні роботи», ? зазначив Олексій Стебель.

Так, роботи з відсипання та планування місцевих доріг вже виконані в Гришинському, Лисівському, Родинському та Новотроїцькому старостинських округах. 

Як розповів староста Новотроїцького Віталій Шапошник, дорожніми роботами були охоплені всі села округу. Наприклад, в селі Новопустинка працівники КП «БКП» відсипали три вулиці: Берегову, Центральну та Набережну, а також провулок Береговий. У селі Нововасилівка було проведено відсипання вулиці Садова, а також частини вулиці Вербицького. 

Не залишився поза увагою комунальників і Піщанський старостинський округ. В ньому питання стану доріг стоїть дуже гостро, оскільки деякі ділянки автошляхів просто непроїзні та потребують термінового ремонту. Одна з таких – вулиця Комарова протяжністю 1150 метрів. 

«Через стан цієї дороги аварійно-рятувальні служби відмовляються їхати на виклики місцевих мешканців. На території старостинського округу є ще декілька вулиць, таких як Степна і Мирна, які потребують відсипання. Також вулиця Центральна та Весела вимагають додаткових зусиль для їх розчищення. Сьогодні працівники БКП розпочали роботу на вулиці Комарова і сподіваємося, що всі наші дороги будуть відремонтовані. Слова вдячності Покровській МВА за допомогу у вирішенні нагальних проблем», ? розповіла начальник відділу управління Піщанського старостинського округу Альона Бражко.

Місцеві жителі задоволені проведенням робіт та вдячні, що почули їх прохання.

«Тривалий час ми звертались до представників різних інстанцій щодо ремонту цієї дороги, але нас не чули. Дякуємо керівництву військової адміністрації за увагу та проведену роботу. Тепер, коли дощі пройдуть, дорога залишиться проїзною. Це значно полегшить пересування як водіїв, так і пішоходів. Дорога тепер придатна для руху», ? зауважив мешканець вулиці Комарова Олександр Болтухов.

Роботи з відсипання доріг у старостинських округах планують закінчити вже до кінця жовтня. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, такі заходи дозволять покращити дорожню інфраструктуру громади та вирішити питання з безперешкодним доступом аварійно-рятувальних та комунальних служб.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Надання грошової допомоги з місцевого бюджету: комісія розглянула заяви мешканців громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

eye

2

Новини громад

01 травня 2024 10:00

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

6

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

42

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію