• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА залучає донорів-міжнародників для найскорішого відкриття відділення реабілітації

eye

317

16.09.2023 14:14

Новини громад

img

Керівництво Покровської МВА зустрілось з командою міжнародної гуманітарної організації Project HOPE. У зустрічі брали участь очільник громади Сергій Добряк, його заступниця Маргарита Ідрісова та директор КНП «Покровська КЛІЛ» Юрій Бородін.

Під час зустрічі було обговорено подальші партнерські стосунки та питання підвищення якості медичної допомоги пацієнтам. Зокрема, розглянута можливість надання допомоги Покровській КЛІЛ, забезпечення необхідним медичним обладнанням та препаратами відділення реабілітації медичного закладу, будівництво якого передбачено, згідно з планом відбудови, у 2024 році.

Сергій Добряк висловив команді Project HOPE слова подяки за небайдужість, гуманітарну допомогу та активну підтримку медичних установ Покровської громади.  

«Керівництво Покровської МВА так само як і представники інших органів місцевого самоврядування регіону безпосередньо володіють ситуацією на місцях і надають всебічну підтримку та допомогу нашим мешканцям, втім допомога міжнародних партнерів є значним підсиленням. Дякуємо, що не полишаєте наших пацієнтів в такі скрутні часи та всіляко сприяєте наданню своєчасної та якісної медичної допомоги жителям Донецької області, зокрема, Покровської громади», - підкреслив Сергій Добряк.

За результатами зустрічі було вирішено сформувати заявку відповідно до потреб регіону, яку Покровська МВА опрацьовує разом з медичними закладами громади, щоб спільно з партнерами визначити строки та умови постачання допомоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

20

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

18

Громада 1

06 травня 2024 10:01

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

32

Новини громад

05 травня 2024 08:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію