• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Дня людей похилого віку затверджено Положення про муніципальну премію «Життєлюб» І та ІІ ступеню

eye

432

14.09.2023 14:58

Новини громад

img

З метою підвищення соціальної активності людей віком 65 років та більше, реалізації їх ініціатив та популяризації волонтерського руху, у Покровську розроблено та затверджено Положення про призначення муніципальної премії «Життєлюб» І та ІІ ступеню до Міжнародного дня людей похилого віку.

Муніципальна премія «Життєлюб» І та ІІ ступеню Покровської міської територіальної громади (далі – Муніципальна премія І та ІІ ступеню) надається громадянам віком 65 років та більше до Міжнародного дня людей похилого віку - мешканцям Покровської міської територіальної громади та внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані як ВПО та фактично постійно проживають на території Покровської міської територіальної громади (самовисуванці) або які є членами громадських організацій соціального спрямування, отримувачами соціальних послуг у відділенні денного перебування (слухачі Програми «Університет ІІІ віку») територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецької області.

Премія надаватиметься з місцевого бюджету за вагомий внесок у здійснення програм соціального розвитку міської територіальної громади, активну громадську, волонтерську діяльність, особистий внесок у розвиток ветеранського руху у наступних розмірах:

- Муніципальна премія І ступеню надається одній особі у розмірі 5000,0 грн. (п’ять тисяч гривень, 00 копійок) без урахування податків та зборів;

- Муніципальна премія ІІ ступеню надається двом особам по 3000,0 грн. (три тисячі гривень, 00 копійок) кожній без урахування податків та зборів.

Подання про надання Муніципальної премії І та ІІ ступеню подається на ім’я начальника Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області:

- громадянами, які проживають на території Покровської міської територіальної громади (самовисуванці);

- громадськими організаціями соціального спрямування, які опікуються людьми похилого віку;

- територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецької області.

У поданні зазначаються наступні дані учасника:

- біографічні дані,

- стисла характеристика діяльності, а також конкретні заслуги,

- участь у громадському житті, волонтерська діяльність тощо.

Крім того, можуть надаватися відео матеріали, фотографії учасників.

Подання на надання Муніципальної премії І та ІІ ступеню розглядаються Комісією щорічно до 20 вересня поточного року.

Більш детальну інформацію про отримання премії "Життєлюб" можна дізнатись в Управлінні соціального захисту населення за адресою: м.Покровськ, вул. Поштова,22.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

80

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

67

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію