• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сплеск енергії та генерації ідей: члени Покровської молодіжної ради обрали голову, секретаря та заступників нового скликання

eye

532

14.09.2023 14:04

Новини громад

img

13 вересня за участі заступниці начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яни Штурхецької  відбулось перше засідання нового складу Покровської молодіжної ради.
 

У ході роботи представники молодіжної ради винесли на обговорення та голосування важливі питання, що стосуються подальшої роботи органу. Так, під час засідання вони обрали нового голову, заступників голови та секретаря молодіжної ради.


 

“Неможливо не оцінити позитивний вплив на громади, регіони та країну загалом, коли представники молоді беруть участь у прийнятті рішень, спонукаючи розвиток стійкого демократичного устрою. Саме тому нам важливо залучати активну, свідому та ініціативну молодь до консультування, розробки та реалізації молодіжної політики в нашій громаді. Відтак, хочу побажати успіхів у всіх починаннях”, - наголосила Яна Штурхецька.

Під час засідання присутні одноголосно обрали та затвердили голову молодіжної ради - Олександра Нестеренка, який є громадським активістом, волонтером, вчителем. Також одностайно підтримали кандидатуру на посаду секретаря молодіжної ради, якою стала Юлія Цикладзе та визначилися із заступниками голови молодіжної ради за п'ятьма напрямками: 

  • Соціальне спрямування – Олександра Закутня;
  • З питань культури – Аліна Бондаренко;
  • З питань спорту – Анна Овчинникова;
  • Інформаційна політика – Аліна Кобець;
  • Проєктна діяльність – Андрій Частов. 

Були затверджені й інші організаційні питання – створення офіційного бланка, електронної пошти, визначення дати наступного засідання.

Під час неформального спілкування молодь поділилась ідеями розвитку молодіжного середовища у громаді та обговорила можливість організації та проведення різноманітних заходів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

23

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

28

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію