• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт зливових каналізацій та вкладання асфальту: у Покровську готуються до сезону злив

eye

268

14.09.2023 13:30

Новини громад

img

Масштабні роботи з прочистки, ремонту та заміни зливових каналізацій за сприянням керівництва Покровської МВА виконують робітники КП "Покровськводоканал».

На даний час вже виконані роботи з повним відновленням дощоприймачів, лотків, дощових колодязів та запущено у роботу 2 зливові каналізації у Родинському та 2 по вул. Європейська у Покровську.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, несправність зливової каналізації є розповсюдженою проблемою в місті, адже протягом останніх  десятиліть у Покровську такі роботи не проводились.

«На даний час ми вже побачили результат роботи після дощу, зливові каналізації працюють, вода уходить у каналізаційну мережу, що надає можливість мешканцям зручно переміщуватись містом у період негоди. Зливові решітки у місті й надалі обслуговуватимуться комунальниками, аби життя у місті було комфортним», - підкреслив Олексій Стебель.

Наразі роботи по заміні трьох зливових каналізацій виконуються на проїзних частинах, зокрема, до кінця тижня - по вул. Маршала Москаленка у районі стоматологічної поліклініки та кінотеатру «Мир. Після завершення робіт на цих ділянках дорожники вкладатимуть асфальтне покриття. 

Директор КП  «Покровськводоканал» Руслан Ліннік зазначив, що комунальники постійно будуть чистити «ливнівки», щоб не допустити підтоплень проїжджої частини. Передбачається, що після виконання робіт дорожники вкладатимуть асфальтне покриття, і решітки на об’єктах матимуть інший вигляд.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

24

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію