• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засоби особистої гігієни та канцелярія для дітей-переселенців: розподілено чергову партію гуманітарної допомоги

eye

267

14.09.2023 12:09

Новини громад

img

Під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, що надійшла до громади.

Так було розглянуто питання щодо отримання гуманітарної допомоги від організацій:

ТОВ «Новас» (м.Київ), 
Благодійного Фонду «Ми – сім’я», 
Благодійного Фонду «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ» (м.Київ), 
Громадської організації «Фонд «Якість Життя» (м.Ужгород), 
Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВОСТОК-СОС» (м.Київ), 
ПрАТ «Шахтоуправління «Покровське» (м.Покровськ). 

Як зазначив керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович, задля відновлення очного навчання дітей у разі стабілізації безпекової ситуації, проводиться ремонт туалетних кімнат в одному з навчальних закладів громади, який було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф. Керівництво Покровської МВА звернулось  із проханням  про допомогу у наданні сан.техніки (унітази, змішувач для раковини) до Благодійного Фонду «Ми – сім’я» та ТОВ «Новас». Благодійники прийняли позитивне рішення та передали до громади 6 одиниць сантехніки та змішувач для раковини. 

Від  БО "БФ «Прем`єр Уржанс Інтернасьональ» Покровська громада отримала понад 50 тисяч найменувань засобів особистої гігієни. 
Розглянули члени комісії також можливість передачі гуманітарним хабам для ВПО у м.Чернівці (Чернівецька область) та м. Хуст (Закарпатська область) канцелярського приладдя, продуктових наборів та засобів особистої гігієни, які надійшли від ГО «Якість життя». 

За інформацією Дмитра Єрмоловича, лише на території Хустської громади Закарпатської області мешкає 75 школярів, які разом з батьками були вимушені виїхати з Покровського району у більш безпечний регіон. 
У місті Чернівці (Чернівецька область) мешкає 157 сімей-переселенців, які потребують також уваги та підтримки. 

«Сьогодні на території України діє 4 гуманітарних хаби «Єднання» Покровської МВА, які розташовані в центральних та західних регіонах. Вони надають допомогу великій кількості мешканців Покровського району, які були вимушені покинуті рідні домівки. Ми завжди моніторимо їх потреби та швидко намагаємось їх задовольнити. Тож, при отриманні гуманітарних вантажів та їх розподілу приділяємо увагу нашим переселенцям», - зазначила Наталія Іваньо. 

Ще одним питанням порядку денного стало прийняття та розподіл отриманого у дарунок від ШУ «Покровське» доменного шлаку обсягом  понад 2 тис. тонн.

Під час засідання члени комісії затвердили остаточний перелік отримувачів гуманітарної допомоги та визначили механізм її передачі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

46

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

58

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію