• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благоустрій територій та підготовка до зими: стан справ у громаді обговорили на апаратній нараді

eye

301

13.09.2023 13:03

Новини громад

img

Сьогодні, 13 вересня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась апаратна нарада, під час якої були розглянуті питання життєдіяльності громади.

Розпочалась нарада з приємної події - вручення почесної грамоти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов?язків, значний особистий внесок у розвиток Покровської міської територіальної громади та з нагоди святкування Дня міста Покровська заступниці начальника Покровської МВА Олені Харчевній. 

Далі у робочому процесі керівники громади оговорили всі сфери життєдіяльності громади. 

За словами Олексія Стебеля, комунальні підприємства міста активно готуються до осінньо-зимового періоду. На котельнях, насосних та теплотрасах триває ремонт обладнання, заміна внутрішніх мереж.

“Підготовка котелень і систем опалення - це важлива частина нашої роботи. Ми старанно працюємо над тим, щоб кожен мешканець громади взимку був з теплом у своїх домівках”, - підкреслив Олексій Стебель.

Комунальники Покровської ТГ продовжують займатися благоустроєм. Як розповів заступник начальника військової адміністрації Олексій Стебель, один із пріоритетів – ремонт та відсипання місцевих доріг, щоб забезпечити безпечний рух громадян. 

До приходу зими готуються і заклади освіти у громаді, які на сьогодні функціонують у дистанційному форматі. Про це розповіла заступниця Маргарита Ідрісова.

“Працівники господарських груп активно здійснюють заміну систем опалення в навчальних закладах. Відбувається також опресування систем опалення, наразі вже виконано більшу частину робіт. Це дуже важлива робота, попри те, що поки діти в нашій громаді навчаються дистанційно”, - підкреслила Маргарита Ідрісова.

Обговорюючи медичну галузь, заступниця Маргарита Ідрісова зазначила, що медичний персонал працює в штатному режимі. Крім цього, з метою запобігання спалаху захворювання на грип, медики закликають мешканців заздалегідь подбати про своє здоров’я та своєчасно вакцинуватися від грипу. 

Заступниця Наталія Іваньо під час наради доповіла про допомогу мешканцям, а також вимушено переміщеним особам, які були евакуйовані до більш безпечних регіонів.

“Наша громада завжди готова стояти пліч-о-пліч зі своїми мешканцями, які потрапили в складні життєві обставини через збройну агресію рф. Ми надаємо допомогу тим, хто втратив свої будинки та має потребу в підтримці. Це наш обов'язок як місцевої влади, і ми робимо все можливе, щоб допомогти цим людям знайти безпечний притулок в ці важкі часи”, - зазначила Наталія Іваньо.

У зв'язку з наближенням Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня, в Покровській ТГ буде надаватися підтримка громадянам, старшим 90 років. Про це під час наради доповіла заступниця Олена Харчевна.

“Через воєнний стан процедура отримання одноразової грошової допомоги була спрощена. Виплата цієї допомоги буде здійснюватися через Управління соціального захисту населення. Для цього потрібно подати особисту заяву із зазначенням реквізитів поточного банківського рахунку або використовувати послуги поштових відділень. Нагадую, що останній день для подання документів для отримання матеріальної допомоги встановлено на 10 грудня поточного року”, - зазначила Олена Харчевна.

Крім того, Олена Харчевна розповіла, що були розглянуті важливі механізми погашення заборгованості з заробітної плати та своєчасного надходження податків. Також були розглянуті питання підвищення рівня оплати праці, виконання законодавства про працю, а також забезпечення стабільних податкових та бюджетних надходжень та платежів.

Обговорення питань життєдіяльності громади на апаратній нараді націлене на те, щоб спільними зусиллями і плідною співпрацею усіх напрямків Покровської МВА досягти важливої мети - покращити якість життя наших мешканців і забезпечити добробут для кожного.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

71

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

52

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

59

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію