• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ігор Мороз провів брифінг за підсумками обласного засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

eye

310

12.09.2023 18:53

Новини громад

img

В.о. голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз розповів сьогодні на брифінгу про результати засідання представників Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке пройшло сьогодні у нашій області в новому форматі. Саме на Донеччині вперше в рамках Конгресу провели засідання місцевих влад однієї конкретно взятої області для спільної роботи над проблемами регіону в цілому.

Ігор Мороз докладно розповів про основні питання, що були розглянуті на засіданні. Це і розмінування деокупованих територій, і формування та наповнення місцевих бюджетів в умовах війни, відновлення демографічних реєстрів і надання доступу жителям області до адміністративних послуг. Йшла мова і про переробку будівельного сміття на пошкоджених і зруйнованих об’єктах, його утилізацію та повторне використання. На засіданні було визначено першочергові напрямки роботи та конкретні кроки для їх реалізації. 

На брифінгу також було надано низку відповідей на питання журналістів, що стосувалися, серед іншого, підготовки області до опалювального сезону, можливих кадрових змін та перспектив створення нових місцевих військових адміністрацій, кількості цивільних мешканців, що зараз перебувають в області, тощо.

Повністю ознайомитися з відеозаписом брифінгу та дізнатися цікаві деталі ви можете ознайомитися нижче:

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

71

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

54

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

59

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію