• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відзначили найкращих тренерів та керівників спортивних установ міста

eye

489

12.09.2023 14:58

Новини громад

img

Сьогодні, 12 вересня, з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту відбувся урочистий захід за участю керівництва Покровської МВА, провідних спортсменів, тренерів, активістів фізкультурно-спортивного руху.

Відкриваючи урочистості, начальник Покровської МВА Сергій Добряк привітав зі святом всіх шанувальників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. 

“Дуже радий вітати вас з професійним святом, Днем фізичної культури та спорту! Фізична активність природна для людини, а масове залучення людей до фізичної культури будує здорову націю. Також, займаючись спортом, людина формує силу духу, причетність до великого спортивного товариства. Це об'єднує. Хотів би подякувати всім нашим тренерам та спортсменам, хлопцям та дівчатам, які захищають сьогодні нашу громаду і нашу країну. Також хотів би подякувати нашим тренерам і спортсменам, завдяки яким Покровську громаду знають і в Україні, і в світі. Зичу здоров'я, нових перемог, наснаги і скорішої нам всім перемоги. Слава Україні!”, - привітав присутніх Сергій Добряк.

Покровська військова адміністрація всебічно допомагає розвитку фізичної культури і спорту у нашій громаді. 24 наших найкращих спортсмени отримують стипендію для обдарованих дітей та молоді у сфері фізичної культури та спорту. У громаді також діє система заохочення – спортсмени і тренери отримують разові грошові винагороди за перемогу в офіційних Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

“Ми не дуже часто зустрічаємося та вітаємо вас, але сьогодні є така нагода. Я вдячна вам за вашу працю, за те, що ви, не покладаючи рук, працюйте на розвиток нашої громади. Чим ми можемо вам завдячити, як міська влада? Тільки допомогою в розвитку ваших досягнень, розбудовою спортивних закладів і створенню належних умов для занять в них. Цього року від Донецької ОВА ми отримали спортивну зірку, і я цим пишаюся, тому що в нас дуже потужна спортивна команда. Так тримати! Наступного року, я впевнена, ми будемо святкувати ваше професійне свято більш масштабно», - зазначила у своєму привітанні заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

За плідну працю, високий професіоналізм вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в Донецькій області та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту, тренерів та директорів спортивних закладів було нагороджено почесними грамотами Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА, листами подяками Покровської МВА, а також Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради.

Крім того, Сергій Добряк вручив сертифікат на отримання разової грошової винагороди тренеру-викладачу з кікбоксингу ДЮСШ Артем Пятихатка та його спортсменка Анастасія Артюх - бронзова призерка чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів.

На сьогодні в Управлінні сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради працюють понад 40 тренерів. Працюють відділення з волейболу, кікбоксингу, регбі, футболу, черлідингу, боксу, тенісу настільного (дорослі)), спортивних танців, розвивається мотоциклетний спорт (мотокрос). 

“Шановні колеги я щиро вітаю вас зі святом, з Днем фізичної культури та спорту. Бажаю вам насамперед міцного здоров'я, гарних вихованців, які надалі зможуть прославляти нашу громаду, не тільки на території України, а й у всьому світі. Я дуже задоволений тим, що в такі тяжкі часи, ви змогли переформуватися, змогли знайти час не тільки для виховання молодого покоління, і доводити власним прикладом, що займатися фізичною культурою та спортом - це досить модно. Ви ще змогли активно включитися в гуманітарну роботу задля життєзабезпечення нашої громади. Дякую вам за щоденну працю та професіоналізм», - приєднався до привітань начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка. 

Щирими оплесками присутні в залі вітали кожного з нагороджених та промовців, адже спортсмени Покровської громади — це родина, об’єднана спільними цінностями та жагою до перемоги, як на спортивному Олімпі, так і в сучасних реаліях воєнного часу!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

14

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

29

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію