• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ підтримує громадян у складних ситуаціях: у місті відбувся семінар з юридичних питань

eye

415

12.09.2023 11:30

Новини громад

img

У Покровську продовжується реалізація проєкту “Громадський центр правосуддя «Центр незламності Покровська»”, який отримав підтримку від Покровської МВА та американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Справедливість для всіх”. 

У рамках цього проєкту 11 вересня був проведений семінар з юридичних питань на тему: “Алгоритм отримання аліментів, якщо один з подружжя знаходиться на тимчасово окупованій території”. Його учасниками стали фахівці Покровської МВА та міської ради. 
 

Захід був спрямований на підтримку та надання правової допомоги громадянам в умовах воєнного часу. 
 

Під час семінару присутні отримали необхідні відповіді на важливі питання щодо порядку, умов та особливостей стягнення аліментів. Також були розглянуті аспекти звернення на стягнення аліментів, встановлення їх мінімального розміру на одну дитину.

“Важливо пам'ятати, що навіть в умовах воєнного стану, права громадян на отримання аліментів залишаються недоторканими. Ми створюємо всі необхідні інструменти та надаємо підтримку, бо кожна сім'я має можливість отримати фахову допомогу для свого добробуту, незалежно від обставин у країні”, - зазначила керівниця юридичної служби Покровської МВА Вікторія Пишна.
 

Проєкт "Центр незламності Покровська" продовжує активно надавати підтримку та консультації місцевим мешканцям, які опинились в складних умовах, забезпечуючи їм доступ до необхідної правової інформації та ресурсів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію