• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ підтримує громадян у складних ситуаціях: у місті відбувся семінар з юридичних питань

eye

375

12.09.2023 11:30

Новини громад

img

У Покровську продовжується реалізація проєкту “Громадський центр правосуддя «Центр незламності Покровська»”, який отримав підтримку від Покровської МВА та американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Справедливість для всіх”. 

У рамках цього проєкту 11 вересня був проведений семінар з юридичних питань на тему: “Алгоритм отримання аліментів, якщо один з подружжя знаходиться на тимчасово окупованій території”. Його учасниками стали фахівці Покровської МВА та міської ради. 
 

Захід був спрямований на підтримку та надання правової допомоги громадянам в умовах воєнного часу. 
 

Під час семінару присутні отримали необхідні відповіді на важливі питання щодо порядку, умов та особливостей стягнення аліментів. Також були розглянуті аспекти звернення на стягнення аліментів, встановлення їх мінімального розміру на одну дитину.

“Важливо пам'ятати, що навіть в умовах воєнного стану, права громадян на отримання аліментів залишаються недоторканими. Ми створюємо всі необхідні інструменти та надаємо підтримку, бо кожна сім'я має можливість отримати фахову допомогу для свого добробуту, незалежно від обставин у країні”, - зазначила керівниця юридичної служби Покровської МВА Вікторія Пишна.
 

Проєкт "Центр незламності Покровська" продовжує активно надавати підтримку та консультації місцевим мешканцям, які опинились в складних умовах, забезпечуючи їм доступ до необхідної правової інформації та ресурсів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію