• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За літо понад 100 дітей з Покровська безкоштовно відпочили в оздоровчих таборах

eye

461

12.09.2023 10:39

Новини громад

img

Як повідомили в Управлінні соціального захисту населення, за бюджетні кошти цього року оздоровлювалися діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та діти загиблих військовослужбовців.

Зокрема, 101 юних мешканців Покровська активно відпочили на базі «Обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини», який наразі евакуйовано з Святогірря в с. Карпати та с. Поляна. Зараз триває 4 зміна, під час якої отримують оздоровлення ще 40 дітей громади. Також на 5 оздоровчу зміну відправляться 6 дітей. Крім того, двом сім’ям загиблих військовослужбовців безоплатно було організовано відпочинок у санаторно-курортному комплексі «Моршин курорт», наразі ще 1 сім’я перебуває на оздоровленні.

Також, діти Покровської громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки мали можливість отримати відпочинок коштом благодійних та волонтерських коштів. 

Зокрема, 60 неповнолітніх покровчан пільгової категорії мали нагоду відпочити на базі комунально закладу «Сокальська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІ ступенів» в рамках проєкту «Пізнай Львівщину».
Благодійним фондом Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» для дітей, які постраждали внаслідок агресії рф, була організована поїздка на Закарпаття, де вони мали нагоду пройти психологічну реабілітацію.

Так, цього літа, двоє дітей відпочили на базі сучасного рекреаційного комплексу «Іллара» в м. Іршава, Закарпатської області, де професійні дитячі психологи, педагоги та аніматори організовують практичні тренінги, різноманітні майстер-класи, культурні та спортивні заходи. 

Ще 8 покровчан отримали путівки в Дитячий медичний центр психологічної реабілітації «Джерело» (м. Київ) за кошти некомерційного проєкту. 

Відпочивали діти Покровської громади й за кордоном -  у центрі дитячого та юнацького відпочинку Пребелов, що знаходиться у Німеччині.

За словами фахівців УСЗН, літо було насиченим на емоції та враження. Тож до нового навчального року діти добре відпочили та оздоровились

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію