• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зміцнення співпраці у вирішенні гуманітарних питань: підписано меморандум з Вугледарською МВА

eye

323

11.09.2023 17:35

Новини громад

img

У рамках пошуку спільних шляхів підтримки жителів, сьогодні, 11 вересня, був підписаний меморандум про співпрацю між Покровською та Вугледарською громадами.

Підписантами меморандуму взяли начальник Покровської МВА Сергій Добряк та начальник Вугледарської МВА Сергій Новіков. 

«Сьогодні ми крокуємо вперед, до спільної перемоги. Ми віримо, що об'єднані зусилля дозволять нам спільно вирішувати багато нагальних питань, а також працювати над розвитком і підтримкою наших громад, місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб», - зазначив Сергій Добряк.

Предметом цього меморандуму є співпраця громад, яка має на меті сприяння покращенню життя і добробуту та надання допомоги найменш соціально захищеним верствам Вугледарської ТГ, які у зв'язку зі збройною агресією рф, були вимушені евакуюватися до інших міст України. 

«З перших днів повномасштабного вторгнення Покровськ гостинно зустрів мешканців Вугледару. Чимало наших жителів знайшли новий дім або тимчасовий прихисток саме тут. Дякую за всебічну підтримку та допомогу в вирішенні соціально-побутових питань», - зауважив Сергій Новіков. 

Меморандум про співпрацю став ще одним прикладом того, як громади Донеччини активно працюють над допомогою для мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

13

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

13

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію