• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Почесну громадянку Покровська Людмилу Дубинку провели в останню путь

eye

466

11.09.2023 16:38

Новини громад

img

Сьогодні, 11 вересня, Покровська громада попрощалась з почесно. громадянкою Покровської громади, мудрою наставницею, педагогом, відмінницею освіти, талановитим організатором,  людиною великого серця Дубинкою Людмилою Федорівною.

Людмила Федорівна була викладачем української мови та літератури і зуміла пройти всі щаблі педагогічної діяльності від піонерської вожатої до керівника навчального закладу. Вона багато років працювала директором ЗОШ №2, а з 2007 по 2016 роки очолювала Навчально-виховний комплекс №1 міста Покровськ. За роки, які Людмила Федорівна очолювала НВК №1, цей навчальний заклад став відомим на рівні всієї України.

Проводили Людмилу Дубинку в останню путь рідні,  друзі, колеги, учні, керівництво громади та вся велика шкільна родина. Відспівування пройшло у Свято-Михайлівському храмі.

Поховали Людмилу Федорівну на Центральному кладовищі Покровська.

«Сьогодні ми провели в останню путь «глибу» покровської освіти, людину і фахівця з великої літери -  Людмилу Дубинку. Вона багато років свого життя присвятила освітньому процесу в нашій громаді, і запам’яталась всім своєю самовідданою працею. Для Людмили Федорівни не було чужих дітей, і тому зараз багато людей відчувають не лише смуток, а й вдячність та повагу. Світла пам’ять про цю світлу людину залишиться в серцях багатьох», - висловилась у промові заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Схиливши голови у скорботі присутні віддали останню шану Людмилі Федорівні.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Царство Небесне, дорогий наставнику! Щиро молимось за упокій Вашої душі», - промовила начальниця відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева.

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

13

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

13

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію