• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники підтримують аварійні дороги в проїзному стані

eye

298

07.09.2023 16:43

Новини громад

img

Покровська військова адміністрація продовжує докладати зусиль, щоб забезпечити проїзд автотранспорту на всіх аварійних ділянках автошляхів громади. Безпосередньо, це стосується усіх доріг, у тому числі й аварійних. Одна з таких – вулиця Шмідта, частина якої потребує ремонту.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, вулиця Шмідта та вулиця Шосейна – в переліку об`єктів, які будуть відремонтовані за державні кошти. І поки громада чекає виділення фінансування та погодження усієї технічної документації, власними силами підтримують дороги в проїзному стані.

«За літо ми накопичили понад 1000 тонн доменного шлаку для відсипання та планування цих двох аварійних ділянок. Вже приступили до виконання робіт задля того, щоб не доставляти незручностей мешканцям та гостям нашої громади», - розповів Олексій Стебель.

Сьогодні на Шмідта працює важка техніка. Роботи виконують фахівці КП «БКП».

Виконання робіт особисто контролюють заступник начальника Покровської МВА разом із директором комунального підприємства Аліком Тумасовим.

«Лише на цю ділянку ми вже використали понад 200 тонн шлаку. Залучено 5 одиниць спецтехніки, за допомогою якої комунальники відсипають та планують дорогу. Працюватимемо до тих пір, поки не зробимо її зручною для пересування», - додав Алік Тумасов

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

38

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

38

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

47

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію