• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На благо та розвиток Покровської громади: активна молодь громад-сусідів обмінялась досвідом

eye

355

07.09.2023 19:00

Новини громад

img

Активна участь молоді у процесах прийняття рішень та розв'язання проблем в громадах, де вони проживають, має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного, солідарного та квітучого суспільства.

Покровська МВА підтримує залучення молодих людей до участі в життєдіяльності громади. Своєю чергою, молодь об’єднує зусилля для отримання допомоги у розробці та реалізації нових та нестандартних ідей.

Так, днями представники Покровської молодіжної ради зустрілися зі своїми колегами з Мирнограда. Під час зустрічі молодь познайомилась, налагодила дружні зв’язки та поділилась досвідом волонтерської діяльності.

Гостям було запропоновано долучились до майстер-класів з плетіння маскувальних сіток, розфарбовування гільз і виготовлення оберегів.

Волонтерству та допомозі ЗСУ активна молодь Покровської громади приділяє значну увагу. Члени молодіжної ради долучаються до плетіння маскувальних сіток та створення патріотичних виробів, які потім передають військовим. 

«Покровська молодіжна рада нового складу вже працює. Тішить, що наша молодь має такий потужний актив. Вони повні ідей, енергії, бажання працювати та покращувати життя громади та України», - сказала заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Зустріч вийшла дуже плідною та теплою. Прощаючись, молодь домовилась, що такі заходи стануть традиційними.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

71

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

52

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

59

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію