• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На благо та розвиток Покровської громади: активна молодь громад-сусідів обмінялась досвідом

eye

315

07.09.2023 19:00

Новини громад

img

Активна участь молоді у процесах прийняття рішень та розв'язання проблем в громадах, де вони проживають, має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного, солідарного та квітучого суспільства.

Покровська МВА підтримує залучення молодих людей до участі в життєдіяльності громади. Своєю чергою, молодь об’єднує зусилля для отримання допомоги у розробці та реалізації нових та нестандартних ідей.

Так, днями представники Покровської молодіжної ради зустрілися зі своїми колегами з Мирнограда. Під час зустрічі молодь познайомилась, налагодила дружні зв’язки та поділилась досвідом волонтерської діяльності.

Гостям було запропоновано долучились до майстер-класів з плетіння маскувальних сіток, розфарбовування гільз і виготовлення оберегів.

Волонтерству та допомозі ЗСУ активна молодь Покровської громади приділяє значну увагу. Члени молодіжної ради долучаються до плетіння маскувальних сіток та створення патріотичних виробів, які потім передають військовим. 

«Покровська молодіжна рада нового складу вже працює. Тішить, що наша молодь має такий потужний актив. Вони повні ідей, енергії, бажання працювати та покращувати життя громади та України», - сказала заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Зустріч вийшла дуже плідною та теплою. Прощаючись, молодь домовилась, що такі заходи стануть традиційними.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

5

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

5

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

9

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію