• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП "Покровськводоканал" замінило близько 5 тисяч метрів сталевих труб на пластикові

eye

333

07.09.2023 14:01

Новини громад

img

Сили працівників КП «Покровськводоканал» зосереджені на підготовці об’єктів водопровідно-каналізаційного  господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024рр. Примітно, що всі роботи виконуються працівниками КП «Покровськводоканал», без залучення підрядних організацій. 

На сьогодні вже замінено 4588 метрів  водопровідних та 84 м каналізаційних мереж.

Відремонтовано 24 водопровідних та 50 каналізаційних колодязів, а також змонтовано 34 нових. 

Останній тиждень роботи зусилля комунальників зосереджені на підготовці комунікацій в селищі Динасового заводу. Як розповів директор комунального підприємства Руслан Ліннік, вже другу добу по вул. Таманова, 10 проводяться роботи по заміні водопровідних мереж прокладанням трубопроводу підземним способом. 

«У ході робіт буде замінено сталевий аварійний трубопровід довжиною приблизно 50 метрів на новий поліетиленовий з заміною запірної арматури на будинок. Також буде встановлено новий шаровий кран», - зазначив Руслан Лінник.

Крім того, КП «Покровськводоканал» провели ревізію та ремонт насосного обладнання, ремонт автоматики, ремонт та ревізію запірної арматури, зварювальні роботи на водопровідних та каналізаційних насосних станціях міста. Також проведена заміна покрівлі на ПНС Сєвєрна, Заводська та ПНС №20 с.Шевченко. 
 

За словами директора покровського водоканалу, підготовчі до осінньо-зимового періоду роботи планується завершити до 1 жовтня.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

5

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію