• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Щасливі діти-запорука міцної громади», - Олена Харчевна під час візиту до центру соціальних служб

eye

253

06.09.2023 10:47

Новини громад

img

Під час війни психологічні проблеми отримали новий розголос. Багато людей ментально важко проживають сьогоднішні події, особливо вразливими є діти. Малеча гостро відчуває стрес, що може призводити до апатії або агресії. Щоб запобігти цьому керівництво Покровської МВА надає всебічну підтримку неповнолітнім та їх батькам.

Так, у Покровську функціонує центр соціальних служб, в якому діти за допомогою фахівців проходять арттерапія, отримують психологічну підтримку, грають у руханки та розвивальні ігри. Щотижня центр відвідує заступниця начальника міської військової адміністрації Олена Харчевна, сприяючи швидкому розв'язанню нагальних питань.

Так, 5 вересня з нагоди настання нового навчального року Олена Харчевна привезла до центру 20 різноманітних та цікавих настільних ігор, побажання щодо яких висловили самі діти під час крайнього моніторингового візиту.

«З початку повномасштабної війни ми зосередили нашу роботу на допомозі та підтримці всім верствам населення, як малим, так і дорослим. Загалом, системна соціальна підтримка, організація змістовного дозвілля дітей є важливою частиною нашої роботи сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах та проживають зараз у Покровській ТГ. Адже щасливі діти - це запорука міцної громади», — зауважила Олена Харчевна.

За словами керівниці центру Тетяни Кірсанової заняття проводяться двічі на тиждень, які постійно відвідує 4-5 груп по 10 людей. З початком навчального процесу заняття перенесли з ранку на післяобідню годину - з 13:30. 

«Як ми бачимо, діти потребують постійної допомоги. Фахівці центру намагаються якомога швидко та якісно вирішувати проблемні питання. І у нас це виходить, зокрема, завдяки ефективній та злагодженій комунікації з Покровською МВА. Дякуємо за активну підтримку та співпрацю задля спільної мети - світле майбутнє щасливої нації!», - підкреслила Тетяна Кірсанова. 

Працівники Покровського Центру соціальних служб запрошують всіх зацікавлених батьків приходити зі своїми дітьми на ці заходи, де вони матимуть нагоду не лише весело провести час, а й отримати підтримку від фахівців, які піклуються про добробут та психологічне здоров’я молодого покоління.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

40

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

85

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію