• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісією Покровської МВА обстежено та складено актів вже по 225 пошкодженим об’єктам

eye

500

04.09.2023 16:25

Новини громад

img

У Покровську продовжує працювати комісія військової адміністрації та фіксувати руйнування, яких зазнали багатоповерхові житлові будинки, приватні домогосподарства та комунальні установи міста внаслідок обстрілу, що стався 7 серпня.

Станом на сьогодні вже обстежено та складено актів по 225 об'єктах, зокрема: багатоповерхових будинків - 19, в яких 192 квартири, приватних підприємств - 4, комунальних – 10.

«Багато людей опинилися в ситуації, коли за лічені хвилини було знищено житло та майно, все те, що наживалось роками. При цьому ми зіштовхнулись з тим, що багато людей просто не знали, що робити далі. Тому створення спеціальної комісії - важливий крок, спрямованим на те, щоб підвищити обізнаність людей, розповісти про кроки, як правильно зафіксувати руйнування і надалі отримати компенсації. Днями ми отримаємо висновок експертів щодо долі зруйнованого будинку та його подальшої експлуатації. Сподіваємось, що він буде позитивним і технічний стан будівлі дозволить його подальше відновлення», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Нагадаємо, до складу комісії входить 7 членів, серед яких керівництво Покровської МВА, представники житлово-комунального відділу, архітектури та управління капітального будівництва. Комісія проводить обстеження та оформлює акти, які стають підставою для внесення даних у реєстр пошкодженого та зруйнованого майна. Один примірник цього акту надається власнику нерухомості, з яким необхідно звернутися до ЦНАПу задля реєстрації. Тільки після цього відбувається реєстрація пошкодження в системі "Дія" та подається заявка на відшкодування завданих збитків.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

46

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію