• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

День села-свято, що єднає

eye

346

04.09.2023 10:27

Новини громад

img

Кінець літа-початок осені для Покровської громади особлива пора року, коли ми відзначаємо Дні старостинських округів, які є невід’ємною частиною великої Покровської родини. 

Село Перше Травня-одне з найбільш наближених до міста населених пунктів. Не зважаючи на невелику відстань, в ньому вдалось зберегти сільський колорит, народні традиції та багату історію. 

2 серпня на облаштованій галявині біля адміністративної будівлі Першотравневого старостинського округу, до складу якого входять 3 села (Звірове, Троянда, Перше Травня), зібралися місцеві мешканці та почесні гості. 

Захід став справжнім святом для всіх, хто тут народився і виріс, а також для тих, хто після повномасштабного вторгнення знайшов тут прихисток. 

«Від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступниці Наталії Іваньо дозвольте привітати вас зі святом! Дякуємо кожному з вас за вашу небайдужість, адже лише разом ми зможемо подолати усі труднощі та впевненими кроками йти до нашої заповітної мрії-Перемоги! Сьогодні кожен з вас на своєму місці робить все можливе задля того, щоб вона настала якнайскоріше. В цей день хочу побажати вам та вашим родинам миру, сімейного затишку, щастя, добробуту та здійснення всіх мрій», - звернулась до присутніх начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач. 

За активну участь і допомогу в розвитку старостату та з нагоди відзначення Дня старостинського округу активних мешканців громади було нагороджено почесними грамотами та листами подяки. 

За словами старости округу Олександра Ухова, саме люди, серед яких листоноші, медики, вчителі, квартальні, є головною прикрасою та гордістю Покровської ТГ. 

«Разом з вами вдається втілювати в життя найсміливіші проєкти та розв'язувати повсякденні питання. Дякую вам за активну громадянську позицію та участь в житті наших сіл», - додав Олександр Ухов. 

Справжньою прикрасою святкового заходу став виступ місцевого вокального ансамблю «Селяночка». 

Святкування ще раз підкреслило згуртованість, веселу вдачу щирих і талановитих жителів, які вміють і працювати, і відпочивати, саме в такі свята, кожен відчуває себе частиною великої Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію