• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканців Новоєлизаветівського старостинського округу привітали зі святом

eye

380

02.09.2023 11:40

Новини громад

img

1 вересня виповнилось 140 років від дня заснування мальовничого села Новоєлизаветівка, окрасою якого є скромні і працьовиті люди. 

З нагоди свята присутніх щиро і сердечно привітала  начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач. Всім, хто тут народився і виріс та зробив внесок у розвиток старостинського округу, було відзначено грамотами та подяками. 

«Шановні мешканці Новоєлизаветівського старостинського округу! Від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка, його заступниці Наталії Іваньо, та від себе особисто щиро вітаю всіх зі святом! Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, радості та миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа. Мирного неба і просто людського тепла!», - зауважила Олена Носач. 

Територіально до старостинського округу входить чотири населених пункти: село Новоєлизаветівка, три селища - Надеждинка, Пушкіне, Котлярівка. Станом на сьогодні на території округу мешкає приблизно 500 осіб. Люди тут щирі, привітні, дружні й неймовірно працьовиті. Саме так каже про мешканців старостинського округу його староста Наталія Павленко.

«Шановні жителі Новоєлизаветівського старостинського округу, дорогі земляки! Ця дата об?єднує всіх жителів нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалося. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Але ми не можемо ні на хвилину  забувати наших чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали, маємо бути єдиними та згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!», - звернулась до односельців Наталія Павленко.

Крім того, з нагоди свята кожна родина округу отримала вітальну листівку з теплими побажаннями миру, злагоди та добробуту від начальника Покровської МВА Сергія Добряка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

10

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

12

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію