• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Левову частину питань вдається вирішити одразу», - Сергій Добряк під час особистого прийому громадян

eye

386

01.09.2023 16:42

Новини громад

img

Сьогодні, 1 вересня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками відділів і комунальних підприємств за напрямками спілкувався з мешканцями громади, аби надати роз`яснення або допомогу в розв'язанні нагальних питань.

Здебільшого, під час спілкування з Сергієм Добряком лунають питання, які стосуються ремонту будинків, облаштування житлових умов для внутрішньо переміщених осіб, виділення деревини на опалювальний сезон та доукомплектації захисних споруд.

Саме з проханням щодо ремонту підвального приміщення, в якому облаштовано тимчасове укриття, до керівників громади звернулась мешканка вулиці Таманова Людмила Левченко.

Через постійні пориви труб, в приміщенні з’являється вогкість та пліснява, частково обвалилось тинькування. Через наявну заборгованість серед мешканців будинку представники обслуговуючої кампанії виконувати роботи відмовляються, тож жителі розраховують на підтримку місцевих комунальників, які допомагають в вирішенні тих чи інших питань.

«Ми дуже вдячні за електрика, який нам допоміг налагодити внутрішні електромережі. Людина з золотими руками! Крім того, задоволені якістю виконання дорожніх робіт. Одна з місцевих вулиць селища потребувала термінового ремонту. Нам її відсипали, за що окрема подяка», - зауважила Людмила Левченко.

Про незадовільну роботу ФОП у питанні обслуговування багатоповерхівки Сергію Добряку розповів і мешканець мікрорайону «Шахтарський», 27 Микола Мусієнко.

Заявник розповів, що вже протягом останніх 6 місяців під час опадів тече покрівля будинку. Як слідство – мокрі стіни, відклеїлися шпалери. Термін ремонту даху багатоповерхівки представник керуючої компанії постійно переносить, що викликає обурення серед місцевих мешканців.

Декілька звернень стосувались прохань в допомозі у ліквідації наслідків обстрілів, а саме виділення шиферу та монтажу вікон, а також підготовки до зими.

«Дякую всім нашим колегам, комунальним службам за те, що відпрацювали левову частку звернень ще до очного спілкування з мешканцями, відразу, як вони надійшли до контактного центру. Поменшало звернень в житлово-комунальній сфері – водо- та теплопостачанню. Були заявки по ліквідації наслідків обстрілу, необхідності в дровах. Все фіксуємо та відпрацьовуємо», - розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Крім того, додав, що відсьогодні стартує міська програма щодо забезпечення пільгових категорій населення дровами для обігріву осель, які не мають газового або електричного опалення.

Лунали сьогодні і слова подяки на адресу керівників громади за своєчасне та швидке реагування на прохання мешканців співвласників багатоквартирних будинків мікрорайону «Шахтарський».

«З початком війни доводиться часто звертатись до керівника військової адміністрації і жодного разу нам не відмовили. Нам, як Асоціації ОСББ, часто допомагають в проведенні ремонтних робіт. Сьогодні ми не можемо підняти внески  – люди фінансово не спроможні, а будівельні матеріали та виконання робіт постійно дорожчають. Шахтарський, 29б вже двічі потрапляв під обстріли, і ми спільно з МВА вставляли вікна, нам відремонтували ліфт, понад 200 м2 покрівлі. Самотужки ми б такий обсяг робіт не виконали – 1 лист руберойду коштує 1000 гривень. Всі матеріали та роботу підрядника було оплачено за кошти місцевого бюджету. Дуже вдячні Сергію Добряку за зворотній зв'язок та допомогу в вирішенні комунальних питань», - зазначила голова правління Асоціації ОСББ «Шахтарський» Іванна Клименко.  

Всі, хто звернувся на прийом, отримали  фахові роз’яснення та консультації щодо можливих варіантів вирішення порушених питань.

Щодо звернень, які потребували додаткового вивчення, начальник МВА Сергій Добряк надав доручення керівникам структурних підрозділів у найближчий термін опрацювати їх та надати пропозиції для їх вирішення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

7

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

11

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію