• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки благодійної організації GEM у пошкоджених будинках громади встановлять близько 2500 вікон

eye

509

01.09.2023 11:53

Новини громад

img

Покровською МВА було досягнуто домовленості з постійними партнерами громади-неприбутковою організацією GEM у партнерстві з Howard G Baffett Fondation щодо допомоги в відновленні багатоповерхівок, які зазнали пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку рф. 

Заміна вікон відбувається у рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

«Це безпрецендентний випадок на Донеччині, пов`язаний із відновлення пошкодженого майна саме благодійниками. Ми дуже вдячні GEM за те, що зголосились встановити нашим мешканцям таку значну кількість вікон. Раніше цим фондом були виконані роботі і з заміни вікон в одній зі шкіл міста. Крім того, отримували від наших американських партнерів генератори для стабільної роботи критичної інфраструктури та на постійній основі продуктові набори», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.  

Першу партію металопластикової продукції вже доставлено в Покровськ. Новеньких 121 вікна вже отримали мешканці будинків 1,2б,9,23,24,27 у мікрорайоні «Сонячний». 

Примітно, що крім вікон, фахівцями GEM буде надана допомога місцевим мешканцям в проведенні монтажних зовнішніх робіт.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію