• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: одночасно над ремонтом доріг в громаді працюють три підрядні організації

eye

300

31.08.2023 19:05

Новини громад

img

У Покровській громаді вже відремонтовано понад 10 основних доріг. Переважно, це вулиці зі жвавим рухом. І не лише в Покровську. Ремонтними роботами охоплені також Родинський та Піщанський старостинські округи. В інших населених пунктах громади проводиться відсипання доріг шлаком.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, ремонт доріг відбувається за декількома напрямками: ямковий, асфальт картами та за допомогою спецтехніки «УЯР».

Ще у липні у Покровську була проведена перша частина ремонту вулиці Європейська, яка є однією з найбільш навантажених у місті. Вкладанням нового асфальтного покриття займалась підрядна організація "Агропромбуд".

Після визначення виконавця другого етапу робіт в системі Prozorro, вже сьогодні дорожники приступили до проведення ремонтних робіт іншої частини Європейської. З самого ранку на цій вулиці працює техніка, за допомогою якої фахівці «Славдорстрою» знімають верхній шар асфальту.

«Вулиця досить складна і перед тим, як приступити до її ремонту, довелось виконувати додаткову роботу з усунення наявних пошкоджень на внутрішніх мережах КП «Покровськводоканалу». В трьох місцях була провалена зливова каналізація, глибиною 6 метрів. Робимо все почергово та на совість, щоб потім не довелось все це переробляти», - зауважив Олексій Стебель.

Закінчити ремонт Європейської планують за 10 робочих днів. Аби пришвидшити процес, рух вулицею частково обмежено. Задля зручності водіїв на дорозі працює регулювальник, який розподіляє потоки автотранспорту.

Крім Європейської, ведуться ремонтні роботи по вулиці Прокоф`єва.

Наступні на черзі – Маршала Москаленко, Володимирська, Затишна, Краснолиманська, що у місті Родинське та ремонт мостів.

«Днями ми закінчили виконання ремонтних робіт по вулиці Привольній, який виконували представники ТОВ "Перша українська дорожньо-будівельна компанія" та шляхопроводі «Західний». На шляхопроводі «Східний» роботи розпочнуться наступного тижня. Досягли з «Укрзалізницею» домовленостей щодо його передачі на баланс громаді. Після капітального ремонту шляхопроводу, займемось його оформленням, що дасть нам змогу на постійній основі та офіційно його підтримувати у належному проїзному стані», - зауважив заступник начальника Покровської МВА.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

46

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію