• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Трансформація освіти: педагоги Покровської громади провели щорічну серпневу конференцію

eye

564

31.08.2023 09:55

Новини громад

img

30 серпня в актовій залі однієї зі шкіл міста в урочистій атмосфері зібрались керівники закладів освіти та запрошені гості, аби обговорити важливу тему: «Трансформація освіти Покровської громади: виклики та можливості».

На початку заходу заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова представила чотирьох нових керівників закладів освіти: Ярослава Бражка - директора Піщанського ЗЗСО, Дар’ю  Швидкіну - директора Початкової школи №4, Наталію Радченко - директора ЗОШ №12 та Ірину Зініч - директора НВК №1.

Звертаючись до учасників конференції, Маргарита Ідірсова подякувала педагогам за наполегливу працю та зазначила, що жодна їхня перемога не буде непоміченою. Адже керівництво громади завжди всіляко підтримувало та заохочувало освітян завдяки Програмі залучення та мотивації педагогічних працівників.

От і цьогоріч сертифікати на суму 8, 6, 3, 2 та 1,5 тисячі гривень було вручено 76-ом освітянам. Присутні в залі отримали премію особисто. Іншим, які долучилися до прямого ефіру онлайн, нагороди відправили по закінченні заходу. 

«Освіту Покровської громади ставлять іншим у приклад. Нами пишаються, про нас говорять – і це, перш за все, ваша заслуга. Не дивлячись на збройну агресію з боку рф, ми продовжуємо працювати та на своєму освітньому фронті наближати спільну перемогу», - звернулась до освітян Маргарита Ідрісова.   

Підсумки роботи та стратегію функціонування системи освіти громади на поточний навчальний рік присутнім озвучила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.  

Керівники закладів освіти та позашкілля також ділились своїм досвідом роботи.

Запросили до слова і головну інспекторку відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління  Головного управління ДСНС  України у Донецькій області   Інну Фоміну. Адже збереження  життя у надзвичайних ситуаціях – сьогодні питання номер один.

Попереду новий навчальний рік, який обов’язково буде успішним, а головне – переможним на усіх фронтах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

48

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію