• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обстеження укриттів та підготовка до зими: керівники Покровської МВА звітували про роботу

eye

303

30.08.2023 14:37

Новини громад

img

30 серпня керівники громади зібрались на чергову нараду, аби окреслити начальнику Покровської МВА Сергію Добряку стан справ в громаді та намітити спільні плани на майбутнє. 

У громаді завершено роботи з ліквідації наслідків обстрілу, який стався 7 серпня. Представники комунальної сфери перекрили дахи 25 багатоквартирних будинків: 18 – шиферних та 6 – з м’якою покрівлею.  
Як зазначив Олексій Стебель, витрачено майже весь запас будівельних матеріалів, тож наразі є потреба в поповненні матеріального резерву, аби була змога швидко реагувати на будь-які надзвичайні ситуації. 

КП «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» активно готуються до зниження температурного режиму та можливих відключень електроенергії – міняють внутрішні мережі, проводять ремонтні роботи насосного обладнання, готують котельні. 

«Станом на сьогодні з 21 наявної котельні комісійно прийнято в експлуатацію вже 15. Це досить великий обсяг зробленої роботи, враховуючи, що виконана вона задовго до опалювального сезону. Продовжуються роботи з заміни трубопроводів», - зауважив Олексій Стебель.

Готують систему опалення до зими й в освітніх закладах громади. За словами Маргарити Ідрісової, цьогорічний навчальний рік розпочнеться в дистанційному форматі. 

Усі медичні заклади громади працюють у штатному режимі, лікарі вдосконалюють алгоритм роботи при надзвичайних ситуаціях. Передусім, мова йде про надання екстреної допомоги постраждалим. 
У Покровській громаді триває оздоровча кампанія для дітей, які потребують особливої підтримки та уваги за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів. 

Як зауважила Олена Харчевна, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, прийомних сімей, діти Захисників та Захисниць України та інші пільгові категорії дітей мають можливість оздоровитися в комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», релокацію якого здійснено із м. Святогірська. У перших числах вересня розпочнеться вже 4-та зміна. 

Управління соціального захисту населення отримує гуманітарну допомогу в вигляді памперсів та гігієнічних наборів, яку розподіляють між усіма нужденними. 

Продовжують надходити від партнерів Покровської МВА продуктові набори.

«На постійній основі ми отримуємо харчові продукти від ГО «TEAM4UA, а це 18 тисяч наборів на місяць. У вересні очікуємо гуманітарний вантаж від GEM. Отриману допомогу розподіляємо під час засідання комісії згідно з заявками-потребами, які надходять від старостинських округів громади, інспекторів ККСН та інших структурних підрозділів Покровської МВА», - зауважила Наталія Іваньо. 

Особливу увагу в громаді приділяють евакуації населення. За словами Миколи Шабельника, кількість евакуйованих осіб зросла. Лише за останній тиждень в більш безпечні регіони виїхали 85 осіб.

Вже два тижні триває обстеження захисних споруд. Комісія з представників Покровської МВА, ДСНС, комітету самоорганізації населення вже обстежили понад 200 укриттів і на всі склала акти. 
Інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» слідкують за дотриманням правил благоустрою, пожежної безпеки, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо заборони реалізації алкогольної продукції.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

74

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

55

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

60

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію