• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нагородження та слова подяки: керівники Покровської МВА привітали мешканців Родинського

eye

490

28.08.2023 15:40

Новини громад

img

З нагоди святкування Дня Родинського старостинського округу в місті відбувся урочистий захід, на який завітали заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель і начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Родинське - це місто згуртованих мешканців та активної молоді, яка з року в рік демонструє любов до рідного міста, бажання розвивати його та робити кращим.

Саме так в ході святкування до присутніх звернувся заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель:

«Від імені Покровської МВА хочу привітати всіх місцевих жителів зі святом! Дякую за небайдужість та підтримку в злагодженому функціонуванні всіх сфер життєдіяльності старостинського округу в ці нелегкі для всієї країни часи. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток громади".

Родинське має багатолітню шахтарську історію. Крім представників вугільної промисловості, в місті мешкає чимало педагогів, залізничників, медиків та соцпрацівників, представників критичної інфраструктури громади. Загальна чисельність місцевих жителів становить понад 6 тис. осіб.

Громадян з активною позицією, зокрема, квартальних, рятувальників, волонтерів відзначили грамотами, подяками та вітальними листами.

"Я впевнена, що кожен на своєму місці робить все задля того, щоб наша перемога настала якомога скоріше. Хочу побажати всім мирного українського неба над головою, сімейного затишку та ніколи не здаватись! Продовжуйте любити рідне місто, шанувати, берегти його традиції та докладати зусилля для його розвитку", - зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач.

За словами в.о. начальника відділу управління Родинським старостинським округом Ганни Мосейчук, родинці дуже згуртовані та працьовиті люди, які дбають про місце, в якому живуть.

«Сьогодні ми зібралися, щоб подякувати найактивнішим мешканцям нашої громади, без допомоги яких робота та життя старостинського округу не були б настільки злагодженими та цілеспрямованими. На жаль, в умовах війни, яка точиться на території нашої держави, ми не можемо масштабно святкувати цей день. Але після нашої перемоги ми обов?язково зберемося, відзначимо і перемогу, і день народження нашого міста», - зауважила в.о начальника відділу управління Родинським старостинським округом Ганна Мосейчук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію