• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк привітав колектив гірників шахти «Краснолиманська» напередодні професійного свята

eye

346

25.08.2023 13:26

Новини громад

img

Шахта "Краснолиманська" є одним з містоутворюючих підприємств Донеччини, яке приймає активну участь у розбудові та розвитку Покровської громади. Вже другий рік поспіль шахтарі працюють в надскладних умовах, але попри це забезпечують сталий розвиток ТГ.

Про це зазначив начальник Покровської МВА, відвідавши підприємство з нагоди Дня шахтаря та з 65-ї річниці заснування шахти: "Професія шахтаря особливо важлива для Донеччини, зокрема, Покровської громади. Шахтарі - справжні герої та гордість всієї країни. Щоденна наполеглива праця й високий професіоналізм шахтарів завжди був і є запорукою стабільної роботи вітчизняного паливно-енергетичного комплексу, здатного забезпечити теплом і світлом кожну українську домівку. Дякую за сумлінну працю на благо не лише Покровської громади, а й всієї України. Зичу міцного здоров’я, трудових успіхів, гідної винагороди за важку працю та миру в Україні! Зі святом!".

Під час урочистого заходу за значний особливий внесок у забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, сумлінну самовіддану працю, високу професійну майстерність, громадянську мужність та з нагоди відзначення професійного свята Сергій Добряк нагородив грамотами та подяками кращих працівників шахти.

Для довідки.

Шахта «Краснолиманська» піклується за енергетичну безпеку не лише Донеччини, а й всієї країни. Її було здано в експлуатацію у 1958 році, середня глибина розробки – 728 м, а глибина нижньої межі шахти – 1595 м.  За весь час свого існування підприємства видобуто більше 130 тонн вугілля.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

79

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

66

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію