• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У старостинських округах Покровської ТГ відбулися заходи з нагоди Дня Незалежності України

eye

313

24.08.2023 13:00

Новини громад

img

24 серпня є і завжди буде надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі. Попри зухвалі зусилля ворога спаплюжити нашу історію, зламати наш дух та знищити нас фізично, ми - нація, ми діти вільної та незалежної держави з багатовіковим шляхом.

Сьогодні  в умовах повномасштабної війни ми не можемо проводити пишне святкування нової річниці Незалежності, втім на території всіх старостатів Покровської ТГ відбулись заходи з відзначення дати, центральними з яких були вшанування пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

До покладання квітів на могили загиблих у російсько-українській війні військовослужбовців, уродженців Покровської громади, доєдналась начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

"Кожен новий день для українських міст здобувається важкою ціною, тому нам треба бути гідними тих, хто у пеклі війни боронить усю нашу державу. Також ми маємо пам'ятати про те, що без єдності не буде нічого. Жити гідно та обирати своє майбутнє – невідчужне право кожного з нас. Я впевнена, що ця єдність завжди буде одним із ключових рушіїв розвитку нашої держави. Схиляю голову в пам’ять про героїв. Дякую всім мешканцям Покровської громади за патріотизм, мужність та самовідданість у справі захисту нашої держави", - зазначила Олена Носач.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

61

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію