• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Родинського отримали будівельні матеріали від «Проліски»

eye

443

23.08.2023 18:40

Новини громад

img

Завдяки плідній співпраці Покровської МВА та гуманітарної організації "Проліска" мешканці громади вкотре отримали допомогу у вигляді будівельних матеріалів, які призначені для екстреного ремонту будівель, що було пошкоджено унаслідок ворожих обстрілів.

23 серпня до Родинського старостинського округу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців було доставлено 100 наборів, що складається з таких матеріалів: OSB-листи, рейки, брус, тарпаулін, піна, скотч, цвяхи, прозорий пластик.

Про це розповів консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Віталій Воскобойник, зазначивши: "Гуманітарна місія "Проліска" й надалі співпрацюватиме з Покровською МВА, задля забезпечення вразливих верст населення гуманітарною допомогою".

Цього разу гуманітарні набори отримали 30 власників приватних домоволодінь, які було пошкоджено унаслідок бойових дій.

«По всій громаді триває активна підготовка до осінньо-зимового періоду. Розуміємо, що житловий фонд, який було пошкоджено внаслідок обстрілів, теж потребує відновлення. Тому разом із нашими партнерами з гуманітарної місії «Проліска» допомагаємо місцевим жителям відремонтувати пошкоджені домівки. Покровська МВА щиро дякує благодійникам за своєчасну та необхідну допомогу в такий складний час, за те, що не залишаються осторонь проблем тих, хто її потребує», - підкреслила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

61

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію