• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Хаби "Єднання" у різних куточках України долучились до відзначення головних державних свят України

eye

421

23.08.2023 15:27

Новини громад

img

В рамках заходів до Дня Прапора та Дня Незалежності України у гуманітарному хабі "Єднання" Покровської МВА у м.Червоноград сьогодні відбувся майстер-клас з плетіння прикрас у національних кольорах. 

Діти Покровського району разом з майстринею з Покровська Лілією Омелянською із задоволенням виготовили патріотичні браслети. 

Керівниця хабу Наталія Поспєлова розповіла присутнім історичні аспекти побудови держави та становлення Незалежності України, а також про синьо-жовтий символ незламності.

До свят Дня прапора України та Дня Незалежності України в гуманітарному хабі «ЄДНАННЯ» Покровської МВА у Кропивницькому для найменших переселенців з Донецької області пройшов патріотичний захід та майстер-клас «Я малюю прапор України».

На початку заходу керівниця хабу Ольга Гребенькова розповіла маленьким донеччанам історію святкування Дня Незалежності та ознайомила їх з державною символікою України. 

Після історичного екскурсу керівниця комунального закладу «Донецького палацу молоді «Юність» пані Ірина провела для присутніх майстер-клас з малювання прапора України.

Діти із задоволенням взяли участь у занятті, метою якого було формування свідомого ставлення до своєї національної належності.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності наші земляки у Чернівцях стали учасниками культурних заходів

Переселенці Покровського району разом з керівником чернівецького хабу "Єднання" Покровської МВА відвідали виставку у Чернівецькому художньому музеї, що присвячена головному державному святу нашої країни - Дню Незалежності України.

Маленькі донеччани разом з іншими дітьми ВПО взяли участь у мовному конкурсі де розповіли вірші відомих українських поетів.

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України хаб «Єднання» Покровської МВА у м.Хуст долучився до патріотичних заходів

У залі, яку люб'язно надав для проведення заходу голова Хустської  районної ради Назарій Павлій, для дітей ВПО відбувся майстер-клас з виготовлення поробок у кольорах Державного прапора України. Понад 20 маленьких покровчан та бахмутчан із захопленням створювали свої патріотичні шедеври.

Зі святом присутніх привітали заступник голови районної ради Мирослав Гомечко та заступник голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області Степан Бобік.

 

За підтримки президентки Rotary Сlub UZHGOROD (Ротарі Клуб Ужгород) Тетяни Андрусь та доброго друга хабу виконавчого директора Закарпатського РВ АМУ Олега Лукши всі учасники майстер-класу отримали подарунки.

А керівник хустського хабу «Єднання» Віктор Грицак за підтримки підприємців Закарпаття влаштував святковий солодкий стіл для наших маленьких земляків.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

15

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію