• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

eye

501

23.08.2023 14:40

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі заступниць Наталії Іваньо і Маргарити Ідрісової відбулось перше робоче засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади. 

У засіданні взяли участь представники Покровського управління соціального захисту населення, гуманітарного штабу, житлово-комунального відділу, РУП ГУ НП в Донецькій області, територіального центру  соціального обслуговування населення, Покровського центру соціальних служб та центру зайнятості, відділу освіти, сектору торгівлі та підприємництва, відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

Присутніми було розглянуто аналіз опитування стосовно визначення проблематикимешканців Покровської громади, а також обговорено питання стосовно: надання допомоги по відновленню житлових будинків цивільному населенню; стан роботи щодо надання гуманітарної, фінансової допомог та інших заходів для підтримки цивільного населення; алгоритм дій спрямованих на захист прав сімей зниклих безвісти за особливих обставин громадян.

Окремо було винесено питання щодо можливості створення ситуативних робочих груп для оперативного реагування на потреби цивільного населення, у разі необхідності, формування їх складу.

«Всі служби злагоджено працюють 24/7 на благо мешканців Покровської громади. Обсяг роботи - великий, але всі напрямки проаналізовано та систематизовано», - зауважила Олена Харчевна. 

Робота координаційного центру Покровської громади відбувається безпосередньо під координацією заступниці голови Донецької ОВА Юлії Костюніної та директорки департаменту соціального захисту населення ДонОВА Олени Токаревої, яка була присутня на заході в режимі онлайн та відмітила відмітила позитивні результати плідної роботи відділів та управлінь Покровської МВА у складі Координаційної ради.

Також вона звернула увагу на необхідності вже сьогодні розглядати у громаді питання визначення установи, яка займатиметься питаннями соціального супроводу, механізмів надання послуг з підтримки ментального здоров'я, отримання житла, медичної допомоги та інших послуг ветеранам війни.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Шлях від інциденту до смертельного випадку

Ретельний аналіз та уважне ставлення до навіть незначних інцидентів є критичними для запобігання серйозних наслідків на робочому місці.

eye

1

Новини громад

02 травня 2024 14:00

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

24

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

50

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію