• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старостинські округи Покровської громади приєдналися до відзначення Дня Державного Прапору України

eye

293

23.08.2023 12:05

Новини громад

img

В цей важливий день, який символізує єдність та незламність нашої нації, спільні заходи стають виявом віри у те, що навіть у найважчі моменти ми разом, і наша держава незламна.

Мешканці старостинських округів згуртувалися, аби вшанувати символ нашої державності.

"Це надзвичайно надихає,  коли навіть в умовах воєнного конфлікту ми об'єднуємося аби підтвердити свою прив'язаність до нашої України. Символіка Дня Державного Прапору є важливою духовною складовою нашого національного існування. Це свідчення нашої віри, єдності та волі боротися за свою країну незалежно від обставин. Вітаю всіх зі святом!", - зазначила Олена Носач, начальниця Управління по роботі з територіями.

Спільне підняття прапору, молитви за Україну та відчуття єдності під час цього заходу заповнили серця мешканців старостинських округів Покровської громади патріотичним духом та вірою в краще майбутнє нашої держави.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

32

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію