• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Синьо-жовтий символ єдності та перемоги: у Покровську урочисто відзначили День Державного прапора України

eye

536

23.08.2023 10:27

Новини громад

img

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, який є символом нашої національної єдності, честі та гідності, у Покровську відбувся урочистий захід, участь в якому взяли керівники Покровської районної та міської ВА, поліції та громадськість.  

Державний Прапор України, як Державний Герб та Гімн, об’єднують українців у боротьбі з ворогом. Сьогодні наш прапор можна побачити на різних континентах, багатьох містах різних країн на знак підтримки України та єднання з українським народом. Для всього світу наш прапор став символом свободи, символом незламності духу, символом віри в краще і символом перемоги добра над злом.

«Сьогодні над Покровськом майорить український прапор. Стяг вільної та сильної нації. І за це ми щиро вдячні нашим ЗСУ, які героїчно боронять нашу батьківщину від окупантів. На своїх місцях кожен з нас робить все для того, щоб над всіма українськими містами: над Маріуполем, Донецьком, Луганськом та іншими, знов розвивався синьо жовтий прапор! Разом до Перемоги!»,- зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Протягом багатьох століть і нині український народ виборював і виборює право на незалежність країни, власну державність. У цій боротьбі віддали життя тисячі українців. Тож всі присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання та вшанували пам’ять мужніх воїнів, цивільних громадян України. 

«Щиро та сердечно хочу привітати зі святом усіх мешканців громади та всієї України. Кожного дня ми робимо свою роботу, відбиваємо території іноді ціною власного життя. Віримо, що невдовзі над кожним населеним пунктом нашої великої країни замайорить синьо-жовтий стяг, як символ перемоги над окупантом», - підкреслив т.в.о. начальника Покровського Районного Управління Поліції Головного управління на Донеччині, полковник Станіслав Загурський.

Під час урочистого заходу, участь в якому взяли керівники та працівники Покровської МВА, поліцейські, військові та громадськість, прапори підняли начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк та представник прогресивної молоді, золотий медаліст 2023, член молодіжної ради Антон Зозуля. 

Сьогодні було піднято три прапори – Прапор України, Донеччини та Покровської громади. Як зазначив Сергій Добряк, ці 10-метрові флагштоки було встановлено напередодні за підтримки компанії «Метінвест» робітниками комунальної служби, щоб завжди над Покровськом майоріли українські прапори, що  нагадуватимуть мешканцям громади та усім її гостям, що ми  незламна та вільна громада!

«Для мене честь підняти сьогодні Прапор України. Не кожному випадає така нагода. Не зважаючи на те, що Україна сьогодні переживає складні часи, молодь країни робитиме все задля того, щоб забезпечити мирне та гідне майбутнє у незалежній Україні», - зауважив член молодіжної ради Покровської МВА Антон Зозуля.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

61

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію