• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Синьо-жовтий символ єдності та перемоги: у Покровську урочисто відзначили День Державного прапора України

eye

456

23.08.2023 10:27

Новини громад

img

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, який є символом нашої національної єдності, честі та гідності, у Покровську відбувся урочистий захід, участь в якому взяли керівники Покровської районної та міської ВА, поліції та громадськість.  

Державний Прапор України, як Державний Герб та Гімн, об’єднують українців у боротьбі з ворогом. Сьогодні наш прапор можна побачити на різних континентах, багатьох містах різних країн на знак підтримки України та єднання з українським народом. Для всього світу наш прапор став символом свободи, символом незламності духу, символом віри в краще і символом перемоги добра над злом.

«Сьогодні над Покровськом майорить український прапор. Стяг вільної та сильної нації. І за це ми щиро вдячні нашим ЗСУ, які героїчно боронять нашу батьківщину від окупантів. На своїх місцях кожен з нас робить все для того, щоб над всіма українськими містами: над Маріуполем, Донецьком, Луганськом та іншими, знов розвивався синьо жовтий прапор! Разом до Перемоги!»,- зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Протягом багатьох століть і нині український народ виборював і виборює право на незалежність країни, власну державність. У цій боротьбі віддали життя тисячі українців. Тож всі присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання та вшанували пам’ять мужніх воїнів, цивільних громадян України. 

«Щиро та сердечно хочу привітати зі святом усіх мешканців громади та всієї України. Кожного дня ми робимо свою роботу, відбиваємо території іноді ціною власного життя. Віримо, що невдовзі над кожним населеним пунктом нашої великої країни замайорить синьо-жовтий стяг, як символ перемоги над окупантом», - підкреслив т.в.о. начальника Покровського Районного Управління Поліції Головного управління на Донеччині, полковник Станіслав Загурський.

Під час урочистого заходу, участь в якому взяли керівники та працівники Покровської МВА, поліцейські, військові та громадськість, прапори підняли начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк та представник прогресивної молоді, золотий медаліст 2023, член молодіжної ради Антон Зозуля. 

Сьогодні було піднято три прапори – Прапор України, Донеччини та Покровської громади. Як зазначив Сергій Добряк, ці 10-метрові флагштоки було встановлено напередодні за підтримки компанії «Метінвест» робітниками комунальної служби, щоб завжди над Покровськом майоріли українські прапори, що  нагадуватимуть мешканцям громади та усім її гостям, що ми  незламна та вільна громада!

«Для мене честь підняти сьогодні Прапор України. Не кожному випадає така нагода. Не зважаючи на те, що Україна сьогодні переживає складні часи, молодь країни робитиме все задля того, щоб забезпечити мирне та гідне майбутнє у незалежній Україні», - зауважив член молодіжної ради Покровської МВА Антон Зозуля.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію