• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги керівництво Покровської МВА висловлює вдячність організаціям, які надають підтримку та допомогу Покровській громаді

eye

455

19.08.2023 20:13

Новини громад

img

Керівництво Покровської МВА спільно з благодійниками формують культуру допомоги та співпраці, роблячи все, аби життя наших мешканців було більш безпечним та комфортним. Нехай цей день буде поштовхом для подальших зусиль та досягнень, на благо нашої громади та всієї країни в цілому.

"Сьогодні Покровська громада попри свою відносну близькість до лінії фронту продовжує жити та працювати. Але це було б неможливо без активної участі донорів. Ми маємо водопостачання та питну воду завдяки допомозі міжнародних партнерів, ми отримували генератори, які допомогли нам пережити темні часи блекаутів. Наші мешканці на постійній основі отримують продуктові набори. Надходять медикаменти для наших лікарень та будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілів рашистів. Від всіх наших мешканців я щиро вдячний кожному та кожній, хто допомагає нам вистояти сьогодні. Разом до Перемоги!" - подякував начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Покровська МВА за останнє півріччя підписала меморандуми про співпрацю з багатьма організаціями, зокрема з: БФ “Янголи спасіння”, SOLIDARITES INTERNATIONAL, БО “Благодійний фонд “Мураха”, “CHEMONICS INTERNATIONAL”, Міжнародний БФ “Арх.Михаїла”, ВБФ “Дорога миру”, БФ “Наша справа Україна”, ТОВ “Метінвест”, БО “Благодійний фонд Діалог громад”, БФ “GEM”, БФ “Восток СОС”, Water Mission та ГО “Проліска”.

"Ми вдячні нашим благодійникам за співчуття, милосердя – за той внесок, який вони з перших днів війни робили, аби наша громада отримувала все необхідне. Ми цінуємо  прагнення зробити непросте життя наших мешканців більш захищеним, і сподіваємося на подальшу співпрацю. Разом ми здатні відбудувати сильну, підтримуючу спільноту в нашій країні", - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

Крім того, Покровській громаді вже неодноразово надавали допомогу такі організації як: БФ “ADRA UKRAINE”, БФ “СВІТАНОК”, БФ “КАРІТАС”, БФ “МАРЛОГ”, БО "ФОНД РІНАТА АХМЕТОВА", БФ “Милосердя”, БФ “Бориса Возницького”, ГО “Аваліст”, ГО “Покровська платформа спільних дій”, “SOLIDARITY FUND”, БФ “NOVA UKRAINE”, ГО “Екодія”, ГО “Кластер промислових та крафтових виробників України”, ГО “Штука”, DRS “Данська рада у справах біженців”, ГО “Науковці активують світ”, ГО “Альтернатива”, ГО “Церква благодаті”, ТМ “Моршинська”, “Людина в біді”, ГО “Велика ідея”, ГО «Аваліст», ТМ “NESTLE”, USAID, ГО “Вишня”, WFP, WORLD CENTAL KITCHEN та ПРАТ “МХП”. 

Гуманітарний штаб міста Покровськ спільно з благодійниками продовжує впроваджувати проєкти, які покращують якість життя наших громадян. Неоціненний внесок роблять ті, хто вірить у силу добра та вміє поділитися ним з іншими.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію