• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

438

18.08.2023 14:56

Новини громад

img

Сьогодні начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками провів особистий прийом громадян. Загалом очільником розглянуто 17 звернень жителів громади, декілька з яких були колективними.

Питання стосувалися нарахування та виплат субсидій, ремонту доріг та житлових будинків, підготовки до опалювального сезону та безхатніх тварин. 

Найчастіше звернення лунали від мешканців селища Динасового заводу, які переймаються роботою котельні №14 у зимовий період, переходу на автономне опалення та можливістю надання допомоги в вигляді твердого палива.

Начальник військової адміністрації Сергій Добряк розповів мешканцям, що всі ці питання знаходяться в роботі й будуть виконані.

“Враховуючи досвід минулорічної зими, ми готуємось до опалювального сезону за декількома напрямками: це і ремонт котелень, і оснащення їх генераторами, і заготівля деревини для вразливих категорій населення. З 1 вересня у нас запрацює міська програма, по якій мешканці матимуть змогу отримати дрова. Будемо надавати по два куби на домоволодіння”, - зазначив Сергій Добряк. 

Також звернулися до очільника військової адміністрації представники двох ОСББ.

Як розповів старший одного з будинків по вул. Краснолиманській, що у м.Родинське, через опади та незадовільний стан вимощення біля будинку, до укриття потрапляє вода. Як слідство - земляна підлога та мокрі стіни, розбухлі меблі та висока вогкість.

Подібну проблему озвучили начальнику МВА й мешканці будинку, що у мікрорайоні «Лазурний», в якому тече покрівля, внаслідок чого відбувається затікання житлових квартир. 

“Мешканцям будинку ОСББ з міста Родинське ми допоможемо. Жителям мікрорайону «Лазурний» надамо будівельні матеріали, щоб вони самотужки могли провести ремонтні роботи”, - розповів начальник Покровської МВА.

Крім прохань про допомогу під час особистого прийому лунали подяки керівництву громади за швидке реагування в вирішенні нагальних потреб мешканців громади.

“Хочу вам сказати велике дякую за допомогу в облаштуванні прибудинкової території та вирішенні інших комунальних питань. Лавки встановлені, світло в підвалі зроблено. Наразі очікуємо шифер та відмостку. Ми подали заявку до контактного центру і питання вирішилося протягом декількох тижнів”, - звернулась до присутніх мешканка Покровська Інна Ніконенко.

У ході спілкування з жителями громади усім запитувачам були надані роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у порядку, передбаченому чинним законодавством.

Сергій Добряк взяв на особистий контроль питання, які лунали під час прийому, при цьому підкресливши, що посприяє у реалізації всіх прохань заявників.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав допомогу від шведської організації OperationChange

Покровська громада продовжує тісну співпрацю з представниками міжнародних місій, які допомагають забезпечувати гуманітарні потреби місцевих мешканців.

eye

16

Новини громад

06 травня 2024 11:47

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

39

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

25

Громада 1

06 травня 2024 10:01

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію