• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відпочинок для родин Захисників України

eye

267

18.08.2023 12:00

Новини громад

img

За кошти Покровської громади, члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України мають можливість оздоровитись та відпочити в санаторіях України. 

Сьогодні на обліку в Управлінні соціального захисту населення перебувають 6 дітей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників чи Захисниць України та їх матерів. 

На теперішній час дві родини з дітьми вже відправились до санаторно-курортного комплексу "Моршинкурорт", де зупинились у санаторії "Лаванда". 

Крім оздоровчих процедур, сім'ї також мають можливість прогулятись містом та ознайомитись з історичними пам'ятками мальовничого Моршина. 

"Програма з оздоровлення – важливий крок у підтримці родин наших Героїв, які віддано стояли на захисті нашої країни. Зі свого боку ми робимо все, щоб діти загиблих українських захисників не зазнавали нужди ні в чому, отримували всебічну допомогу та мали можливість насолоджуватися своїм дитинством», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Оздоровлення дітей загиблих Захисників України здійснюється в закладах оздоровлення усіх типів, форм власності, які розташовані на території України. На відшкодування вартості путівки відповідно до Порядку мають право мати або законний представник та їх діти віком від 0 до 14 років.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

79

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

66

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію