• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зворотній зв’язок-найкраща оцінка роботи Покровської МВА

eye

224

17.08.2023 13:00

Новини громад

img

У Покровську налагоджено механізм взаємодії Покровської МВА з місцевими мешканцями. Майданчиком для зворотного зв’язку виступає контактний центр, який приймає та опрацьовує звернення від жителів громади. 

Лише за останні дні після обстрілу, який стався 7 серпня, фахівці контактного центру прийняли 404 заявки. Здебільшого, стосувались вони прохань щодо допомоги в ліквідації наслідків обстрілу. Також надходять звернення щодо складання актів про пошкоджене майно. 

«Звернення від мешканців пошкоджених будинків продовжують надходити. Вже не в такій кількості, як в перші дні після обстрілу, але люди дотепер звертаються, - розповідає в.о. завідувача відділу Контактний центр Агнеса Щербань. – Люди повертаються з місць евакуації, хтось перебував за кордоном, тому навіть і не знав, що сталось. Усі заявки фіксуються та протягом хвилини передаються до відповідних структурних підрозділів. Здебільшого, це житлово-комунальний відділ та Управління капітального будівництва». 

Щоденно кожного ранку всю інформацію, яка надходить до контактного центру, його фахівці передають начальнику МВА Сергію Добряку. Тож кожне звернення від громадян-на особистому контролі очільника адміністрації. 

Роботу керівництва МВА та усіх служб, хто залучений до ліквідації наслідків обстрілу, мешканці пошкоджених житлових будинків вже встигли високо оцінити. Серед звернень, які надходять до контактного центру, чимало й тих, де висловлена подяка начальнику Покровської МВА Сергію Добряку за швидке реагування, чуйне ставлення та надану допомогу. 

Саме так описують роботу керівників громади мешканці будинків, що розташовані на проспекті Миру та на вул. Центральній. Вони вже в перші дні після обстрілу за підтримки Покровської МВА та гуманітарних організацій мали змогу частково відновити пошкоджене майно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

18

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

23

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

26

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію