• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зворотній зв’язок-найкраща оцінка роботи Покровської МВА

eye

251

17.08.2023 13:00

Новини громад

img

У Покровську налагоджено механізм взаємодії Покровської МВА з місцевими мешканцями. Майданчиком для зворотного зв’язку виступає контактний центр, який приймає та опрацьовує звернення від жителів громади. 

Лише за останні дні після обстрілу, який стався 7 серпня, фахівці контактного центру прийняли 404 заявки. Здебільшого, стосувались вони прохань щодо допомоги в ліквідації наслідків обстрілу. Також надходять звернення щодо складання актів про пошкоджене майно. 

«Звернення від мешканців пошкоджених будинків продовжують надходити. Вже не в такій кількості, як в перші дні після обстрілу, але люди дотепер звертаються, - розповідає в.о. завідувача відділу Контактний центр Агнеса Щербань. – Люди повертаються з місць евакуації, хтось перебував за кордоном, тому навіть і не знав, що сталось. Усі заявки фіксуються та протягом хвилини передаються до відповідних структурних підрозділів. Здебільшого, це житлово-комунальний відділ та Управління капітального будівництва». 

Щоденно кожного ранку всю інформацію, яка надходить до контактного центру, його фахівці передають начальнику МВА Сергію Добряку. Тож кожне звернення від громадян-на особистому контролі очільника адміністрації. 

Роботу керівництва МВА та усіх служб, хто залучений до ліквідації наслідків обстрілу, мешканці пошкоджених житлових будинків вже встигли високо оцінити. Серед звернень, які надходять до контактного центру, чимало й тих, де висловлена подяка начальнику Покровської МВА Сергію Добряку за швидке реагування, чуйне ставлення та надану допомогу. 

Саме так описують роботу керівників громади мешканці будинків, що розташовані на проспекті Миру та на вул. Центральній. Вони вже в перші дні після обстрілу за підтримки Покровської МВА та гуманітарних організацій мали змогу частково відновити пошкоджене майно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

62

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію