• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «На вул.Центральній плануємо відремонтувати близько 2 тис. м2 асфальтного покриття»

eye

411

15.08.2023 14:00

Новини громад

img

Не зважаючи на обстріл, який стався 7 серпня, заплановані у комунальній сфері роботи тривають, і одним з основних напрямків є ремонт місцевих автошляхів. 

“Продовжуються роботи з ремонту вул. Центральна. Зараз проходить другий етап. Ми провели усі підготовчі роботи для подальшого ремонту і вже 3 день виконуються роботи з фрезерування та підготовки для подальшого укладання асфальту. Все йде за планом, вкладаємося в ті терміни, які були обговорені. Сподіваюсь, що незабаром ми побачимо і цю дорогу у чудовому проїзному стані, без ям і перешкод, які були раніше”, - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Крім того, додав, що на сайті Prozorro опубліковані всі договори, за якими працюють підрядні організації у Покровській громаді.

“Хочу зазначити, що гарантія на шар асфальту за двома напрямками робіт, які виконуються, 3 роки. Далі будуть ремонтуватися вул. Європейська, вул. Маршала Москаленка, вул. Прокоф'єва й два мости», - розповів Олексій Стебель. 

Усі роботи контролюються технічним наглядом, а саме: використання коштів, обсяг асфальтного покриття і платежі за виконані роботи. 

“За нашою ініціативою ми залучили фахівців з технічного нагляду, для того, щоб це контролювати. На нашу думку, такі роботи потрібно робити профільною організацією, яка розуміє всі нюанси та має свій досвід, а також відповідні сертифікати. Ми робимо це для того, щоб надалі не було ніяких інсинуацій. Є договір, є технічний нагляд, який контролює роботи. Таким чином, ми усім громадянам хочемо показати, що ми відкрита для людейц влада і насамперед найбільш зацікавлені в законності процесів, що тривають, і контролі всіх робіт, які виконуються в межах громади”, - зазначив Олексій Стебель. 

За гарних погодних умов представники підрядної організації «Агропромбуд» планують покласти по вул. Центральній до 2000 м² асфальтового покриття і половину з цього обсягу вже виконали. 

“На сьогодні у нашій громаді триває ремонт асфальтового покриття. Це ямковий та картковий ремонт доріг. Наша основна задача на цій вулиці - зробити її проїзною. Завершуються тендерні процедури для того, щоб вийти на додаткову вулицю по місту Родинське, а саме вулиці Краснолиманська. Також вже відіграні тендерні процедури щодо мостів, і після вул.Центральної є надія, що підрядна організація розпочне виконання саме цих робіт”, - розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

14

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію