• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олена Харчевна: "Покровчани продовжують отримувати всебічну допомогу від міжнародних місій"

eye

417

11.08.2023 19:57

Новини громад

img

У Покровську триває усунення наслідків ворожих обстрілів, які відбулись 7 серпня. Щоб допомогти місцевим жителям оговтатись після ракетної атаки військ рф, Покровська МВА залучає до надання допомоги донорів.

Аби наблизити послуги до постраждалих, покровчани мають змогу отримати всебічну допомогу на місці влучання. 

Одразу після обстрілу людей забезпечували матеріалами для екстреного ремонту та продуктовими наборами. Окрім цього, вже четвертий день поспіль ведеться прийом представників міжнародних організацій, які надають фінансову допомогу. Так, з 8 до 11 серпня 686 покровчан подали заявки на грошову допомогу у розмірі 6600 грн від міжнародної організації "Аваліст" у партнерстві з Save the Children. 

"Заявка обробляється, у середньому, протягом тижня. Втім серед постраждалих, які звернулись за допомогою 8 серпня, є ті, хто вже отримав надходження на свої банківські рахунки", - зазначила представниця ГО "Аваліст" Катерина Оболоніна.

У постраждалих ще є змога подати заявку на отримання допомоги у понеділок, 14 серпня, завітавши до приміщення УСЗН (кабінет №7). Благодійники підкреслюють, що подати заявку на грошову допомогу можна лише до однієї з міжнародних організацій. В протилежному разі всі заявки буде анульовано. 

Також сьогодні, 11 серпня, з гуманітарним вантажем до Покровська завітала Датська рада у справах біженців в Україні.

Благодійники привезли допомогу у вигляді непродовольчих товарів. 

«Покровчани, чиї домівки постраждали унаслідок ворожого обстрілу, можуть отримати набір, який включає постільну білизну, ковдру, подушку та рушник. А також комплект посуду. Допомога розрахована на родину, яка складається з чотирьох осіб», - розповів предстваник Датської ради у справах біженців в Україні Юрій Волков.

Розносити коробки по домівках людей похилого віку допомагають представники Управління сім'ї, молоді та спорту. 

"Дуже вдячні всім донорам, благодійним організаціям, фондам, волонтерам та місцевим службам, підрозділам за те, що долучаються до надання допомоги покровчанам. Незалежно від обставин, ми продовжуємо допомагати всім, хто цього потребує. Бо взаємопідтримка – це найцінніше, що є у нас зараз", - підкреслила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

12

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

12

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

24

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію