• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПРАВИЛА НАРАХУВАННЯ СУБСИДІЇ У 2018 РОЦІ

eye

612

19.06.2018 19:13

УСЗН

img

Управління соціального захисту населення Покровської міської ради продовжує інформувати мешканців міста які отримують житлові субсидії про нововведення у правила нарахування субсидій, які вступили в дію з 1 травня 2018 року.

І ще раз про що необхідно повідомляти управління соціального захисту населення.

Громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів проінформувати управління соціального захисту населення про обставини для перерахунку призначеної житлової субсидії, зокрема:

  • зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарства (орендар, внутрішньо переміщена особа — членів домогосподарства, які фактично проживають у житловому приміщенні (будинку), їх соціального статусу;
  • зміни у складі сім’ї члена домогосподарства;
  • зміну переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;
  • зміну переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;
  • зміну управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання;
  • наявність у володінні осіб, з урахуванням яких призначено субсидію, а також у членів їх сімей, транспортного засобу з дати випуску якого не минуло 5 років;
  • здіснення купівлі (набуття права власності у інший визначений законодавством спосіб)/ оплати послуг на суму 50 тис. грн протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії (призначенням субсидії без звернення).

При цьому в разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім’ї члена домогосподарства подаються нові заява та декларація.

Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення житлової субсидії та на визначення її розміру.

У разі неповідомлення про вказані зміни надання субсидії припиняється сума надміру перерахованої (виплаченої) житлової субсидії повертається до бюджету.

Консультацію можна отримати за телефонами: 2-11-59 та (095) 399-90-55

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію