• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У перинатальному центрі триває реконструкція відділення другого етапу виходжування недоношених дітей

eye

541

10.08.2023 16:01

Новини громад

img

У приміщенні вже проведено демонтажні роботи. Планується, що наприкінці вересня-початку жовтня буде можливість оцінити ефективність роботи підрядника та спрогнозувати строки відкриття відділення. 

"Гадаю, що вже за декілька місяців ми зможемо побачити вже відновлене відділення, подивитися, які умови будуть створені для виходжування немовлят, для їх повноцінного лікування та розвитку. Робимо все задля того, аби врятувати більшу кількість новонароджених”, - розповів директор ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ» Олександр Мироненко.

Потреба в організації другого етапу виховання недоношених дітей була актуальною вже багато років. За цей період необхідного фінансування або часу для вирішення питання часто бракувало. Проте завдяки підтримці компанії "Метінвест", яка виділила кошти на ремонт і облаштування приміщення, цей проєкт набуває конкретної реалізації.

У нас є приміщення, йде процес набору персоналу та його перекваліфікації, тому що знайти фахових спеціалістів досить складно. Облаштування відділення та його запуск в роботу плануємо завершити найближчими місяцями. До цього часу нам обіцяють повністю відремонтувати приміщення, обладнати, і вже восени його відкрити”, - зазначив директор Покровської КЛІЛ Юрій Бородін.

Основним завданням відділення другого етапу буде надання належних умов для догляду за недоношеними дітьми. 

Відновлення та розвиток відділення другого етапу виходжування недоношених дітей стає можливим завдяки реалізації спільного проєкту Покровської МВА та соціально відповідального бізнесу.  Це дозволить забезпечити новонароджених належною допомогою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію