• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА шукає нові шляхи співпраці з донорами для допомоги покровчанам

eye

309

10.08.2023 10:31

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк зі своїми заступниками Наталією Іваньо та Олексієм Стебелем, директором філіалу компанії "Нова пошта" у Донецькій та Луганській області Ольгою Моісеєнко обговорили питання щодо соціального партнерства та надання допомоги у відновленні пошкоджених будинків внаслідок ворожого обстрілу.

«До війни у Покровській громаді працювало 7 відділень «Нової пошти». З початку повномасштабного вторгнення нам довелось призупинити їх роботу, але, розуміючи потреби населення, ми відновили свою діяльність. Як соціально відповідальний бізнес, не можемо лишатись осторонь подій, які трапились у Покровську і хочемо теж бути корисними в ліквідації наслідків обстрілу. Тим паче ця трагедія торкнулась і нашого співробітника, керівника одного з відділень», - розповіла директорка філіалу компанії "Нова пошта" Ольга Моісеєнко.

Під час зустрічі представники «Нової пошти» разом із керівниками громади обговорили нагальні потреби мешканців постраждалих будинків. Переважно, необхідність в будівельних матеріалах.

“Ми вдячні, що «Нова Пошта» відновила роботу в громаді, це дуже важливо для наших мешканців. Компанія надає нам значущу підтримку. Так, згідно з наданими промокодами, ми маємо можливість надсилати гуманітарну допомогу до наших хабів, які працюють у різних громадах України”, - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

29

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

35

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

20

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію