• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: “До опалювального сезону вже підготовлено 15 з 21 котелень”

eye

349

10.08.2023 08:40

Новини громад

img

На сьогодні в місті Покровськ триває інтенсивна підготовка до наступного опалювального сезону. Вже проведено заміну частини тепломережі, яка була аварійною минулої зими та не пройшла гідравлічне випробування. У цьому сезоні заплановано замінити понад 5,5 км. теплових мереж.

“За 4 місяці дуже багато виконано ремонтних робіт: і насоси змінені, і запірна арматура, і труби, і водопідігрівачі змонтовано. Ще є багато роботи, але наразі в пріоритеті теплові мережі. У нас зараз 3 дільниці, три бригади виконують заміни тепломереж. Ми вже замінили Шмідта 8, Романова 19, 34, 37, 38. Я думаю, що мережі ми замінимо вчасно і буде тепло в будинках у наших мешканців”, - розповіла Віра Циганок, майстер котельні №6 - 14.

Зокрема, зараз активно проводяться роботи по вулиці Степана Бовкуна, а також у районі абонентської групи. Для забезпечення надійності і безпеки мереж проводиться 100% гідравлічне випробування, після чого несправні ділянки замінюються новими тепловими мережами.

“У місті вже готові до експлуатації 15 котелень, а персонал залучений до активної підготовки до опалювального сезону. Зокрема, з метою запобігання негативним ситуаціям, ведуться підготовчі заходи для уникнення наслідків можливих блекаутів та оперативного реагування на аварії. Окрім цього, забезпечено резервне енергоживлення для насосів теплових мереж від генератора, що допомагає уникнути гідроударів у водопостачальних системах”, - розповів директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

Як розповів про подальші плани заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, вони передбачають заміну теплових мереж на ділянках, які не пройшли гідравлічне випробування. 

“Підготовка до опалювального сезону в Покровську триває. Хочу зазначити, що, станом на сьогодні з 21 наявної котельні комісійно прийнято в експлуатацію вже 15. Це досить великий обсяг зробленої роботи, враховуючи, що виконана вона задовго до  опалювального сезону. Продовжуються роботи з заміни трубопроводів. Взагалі, запланований обсяг - це 5,5 км заміни труб. В межах одного підготовчого періоду це величезний обсяг робіт, і також хочу зазначити що всі ці роботи ми робимо без посередників, тому що ми економимо бюджет громади”, - підкреслив Олексій Стебель.

Зусилля та робота команди спрямовані на створення надійної та безпечної системи опалення для мешканців Покровська. Не дивлячись на складні завдання, які виникають в процесі робіт, вже зараз видно значний обсяг виконаних робіт, що засвідчує активний підхід до забезпечення комфортних умов життя для громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію