• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проведення рейдів та контроль за дотриманням громадського порядку: звіт про роботу КП «Муніципальна служба правопорядку»

eye

314

09.08.2023 17:30

Новини громад

img

Робота “Муніципальної служби правопорядку” спрямована на надання допомоги мешканцям громади та контролю за дотриманням громадського порядку та підтримку життєдіяльності громади в особливий період. Штатна чисельність складається з 26 одиниць, фактично працює 18 працівників, з яких 14 - це інспектори підприємства.

Інспектори провели  з працівниками Національної поліції 95 спільних вечірніх патрулювань міста з метою охорони громадського порядку.

Крім того, ними було забезпечено охорону порядку під час вимкнення електроенергії на «Пунктах Незламності», а також 6 нічних чергувань у центрі надання допомоги «Шелтер». Також інспектори щодня чергують на збірному евакуаційному пункті, під час якого надається допомога біженцям та забезпечується публічний порядок.

“До червня інспектори "Муніципальної служби правопорядку” забезпечували охорону публічного порядку на об’єктах надання послуг населенню та в адміністративних приміщеннях. Також ми забезпечуємо охорону публічного порядку на новорічні, Великодні, інші релігійні, державні свята та під час проведення богослужінь у храмах громади та на кладовищах під час  поминальних заходів. Щоденно інспектори надають допомогу мешканцям у проведенні евакуації, зокрема маломобільним громадянам при посадці до автобусів та потягу, надають допомогу у перенесення багажу жінкам та людям похилого віку”, - розповів директор КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко.

Інспектори також провели 34 рейди з метою забезпечення збереження майна на комунальних підприємствах міста, за результатами яких попереджено два факти розкрадання комунального майна. 7 травня інспектори служби при здійсненні рейду в місті прийняли заходи щодо тушіння пожежі приватного нежитлового будинку по пров. Гвардійський, в ході яких вони врятували чоловіка.
 
Спільно з представниками комунальних підприємств, військової адміністрації, ДСНС інспекторами проведені перевірки 258 найпростіших укриттів, розташованих на території міста на предмет відповідності до норм та стандартів до умов використання за призначенням.

З метою контролю за дотриманням заборони на реалізацію алкогольної продукції проведені профілактично-роз’яснювальні бесіди з власниками та продавцями 220 магазинів, розташованих на території громади, які попереджались про адміністративну відповідальність за порушення вказаної норми закону. Всього винесено 75 письмових  та 145 усних попереджень.

В ході рейдів виявлено чотири факти реалізації алкогольних напоїв у магазинах м. Покровська та смт. Шевченко, які задокументовані працівниками Нацполіції.

Також з метою реагування на скарги старост щодо можливого продажу самогону на території старостинських округів, проведена роз’яснювальна робота з  мешканцями сіл Котлине, Нововасилівка. Гришине про заборону самогоноваріння, за результатами чого ними були з власної ініціативи знищені самогонні апарати та сам самогон.

Крім того, на виконання розпорядження начальника центру комплектування, інспектори Муніципальної служби, спільно з інспекторами військово-облікового відділу Покровської МВА, провели заходи зі сповіщення військовозобов’язаних на території Покровської громади. Всього перевірено 505 адрес та офіційно вручене 98 повісток.

“Інформація щодо діяльності КП «Муніципальна служба правопорядку» Покровської міської ради не є закритою, щоденно вона висвітлюється у місцевих  та регіональних ЗМІ, на соціальних сторінках Facebook та Instagram де розміщено понад 250 публікацій з фотозвітами про вже проведені заходи та наданням роз’яснювальної інформації”, - підкреслив Олександр Антипенко.

Також не зважаючи на воєнний стан, з настанням весни КП "Муніципальна служба правопорядку" продовжує контролювати додержання правил благоустрою на території Покровської громади.

Протягом шести місяців припинено 57 фактів паління багаття у приватному секторі та садівницьких кооперативах, проведено понад 250  роз’яснювальних бесід щодо прибирання прилеглих території та складено 16 протоколів про адміністративні правопорушення.

“За шість місяців проведено 280 рейдів, виписано 129 приписів за складання сміття на присадибній території, покосу трави, демонтажу незаконно встановлених конструкцій тощо. Скориставшись нагодою хочу подякувати мешканцям нашої громади, які попри всі труднощі, які внесла в наше життя війна, з розумінням ставляться  до вимог Правил благоустрою та підтримують порядок на присадибних ділянках”, - зазначив  директор КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко.

Також, інспекторами за пів року у старостинських  округах проведено 67 рейдів, під час яких  надано допомогу старостам та мешканцям сіл у вирішенні їх проблемних питань.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію