• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Олексій Стебель: «Плануємо зробити Покровську громаду майданчиком, де можна втілювати всі ідеї для її розвитку»

eye

453

07.08.2023 15:55

Новини громад

img

Вже 7 місяців поспіль покровські комунальники доводять, що навіть під час війни, у період блекаутів, з нестачею фахівців та з обмеженим бюджетом громада активно розвивається. Ремонтуються дороги, триває підготовка до осінньо-зимового періоду, вивозиться сміття. Окрему увагу приділено ліквідації наслідків обстрілів. Роботу за понад 20 напрямками очолює лише одна людина – заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Олексій Стебель розпочав виконання обов’язків заступника начальника Покровської МВА у найважчий період – взимку 2022, коли перед усією громадою повстало безліч викликів. 

За словами керівника, долання певних складнощів – це досвід, який дає можливість уникнути помилок у майбутньому.

Сьогодні з 20-х котелень вже 15 готові до опалювального сезону, замінено близько 3 км водопровідних мереж, відремонтовано десятки км доріг, сумісно з Донецької ОВА реалізовано проєкт з альтернативного водопостачання.

«Я – найбільш залежна людина від колективу. Від людей, з якими працюю. Ми разом – одна команда, де зусилля кожного працівника націлені на один результат – зробити нашу громаду швидким стартапом, де можна швидко втілювати ідеї для розвитку та життєдіяльності. Місцем, де хочеться жити та куди хочеться вертатись», - зазначив Олексій Стебель. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

19

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

21

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

15

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію